x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mihai Voropchievici a prezentat topul celor mai geloase zodii din horoscop

Mihai Voropchievici a prezentat topul celor mai geloase zodii din horoscop

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2024   •   00:20
Mihai Voropchievici  a prezentat topul celor mai geloase zodii din horoscop
Sursa foto: Captura Adevăruri Ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", topul celor mai geloase zodii din horoscop.

Potrivit acestuia, Scorpionul, Racul și Leul sunt nativii care manifestă cel mai adesea sentimente intense de gelozie.

Scorpion
Scorpionii sunt cunoscuți pentru temperamentul lor exploziv atunci când vine vorba de cei dragi. Acești nativi au tendința de a fi suspicioși și dificili în relații, chiar și în lipsa unor motive evidente. Cer adesea dovezi de afecțiune de la parteneri, iar atunci când se simt nesiguri, gelozia lor poate izbucni rapid și imprevizibil.

Rac
Pe locul doi se situează Racul, care este extrem de sensibil la orice semn de neloialitate. Acești nativi reacționează serios și se închid în ei înșiși atunci când ceva îi deranjează. Deși pot părea calmi la exterior, în interior fierb de nemulțumire și adesea nu își exprimă direct motivele geloziei, preferând să se retragă în tăcere.

Leu
Leii, recunoscuți pentru natura lor lăudăroasă, devin suspicioși doar atunci când nu primesc suficiente dovezi de afecțiune din partea partenerului. Pentru acești nativi, sinceritatea și aprecierea constantă sunt esențiale. Dacă nu se simt suficient de apreciați, gelozia lor se poate manifesta subtil, dar puternic.

Aceste trăsături demonstrează cât de profund pot resimți gelozia unii nativi, fiecare zodie având o manieră distinctă de a-și exprima aceste sentimente.

Sursa Adevaruri ascunse 

×