x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine

Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine

de Andreea Tiron    |    18 Sep 2024   •   01:00
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
Sursa foto: Hepta/Vedem efectul de avalanșă al energiei pozitive, iar când Berbecul se aliniază cu Pluto, facem treabă bună.

Atunci când Luna în Berbec se aliniază cu Pluto pe 18 Septembrie 2024, observăm o forță puternică pentru schimbare și transformare. Suntem sătui să ne simțim obosiți, iar această zi ne oferă suport cosmic pentru a aduce vibrații pozitive.

Odată ce deschidem acea poartă, energiile pozitive curg, iar pentru trei semne zodiacale, 18 Septembrie este o zi norocoasă. Pentru unii dintre noi, această pozitivitate radicală este aproape ca o vacanță. Suntem atât de obișnuiți să ne simțim epuizați încât aproape că nu știm ce ne lovește în timpul acestei alinieri; este atât de bine.

Și bunătatea ne inspiră să creăm tot mai mult din ea. Este interesant că atunci când ne simțim bine, creăm mai mult din același lucru, pur și simplu pentru că binele atrage binele. Vedem efectul de avalanșă al energiei pozitive, iar când Berbecul se aliniază cu Pluto, facem treabă bună.

Trei semne zodiacale experimentează o schimbare norocoasă pe 18 Septembrie 2024:

Fecioară:

Dacă Luna în Berbec nu era suficientă pentru a te face să simți că puterea este în mâinile tale, atunci Luna în Berbec aliniată cu Pluto îți va arăta adevărata putere a pozitivismului. Rareori intri în stările pe care le vei avea pe 18 Septembrie, dar este ceva în aer și se simte bine.

Vei experimenta cum este să te contopești cu conștiința cosmică în această zi, ceea ce poate chiar să tindă spre ecstatic. Nu simți în mod normal extaz; te simți bine, da, dar nu atât de fericit. Atât de mult din aceasta se datorează influenței lui Pluto asupra ta. Tranzitul te împinge într-un loc de pur pozitivism.

Pentru că te simți atât de bine, îi influențezi și pe ceilalți din jurul tău. Ei nu sunt doar ușurați să te vadă într-o stare de spirit atât de bună, ci atitudinea ta contagioasă este una pe care o vor prelua cu plăcere. Ești copleșit de vibrații pozitive acum și îți place să împărtășești această bunăstare.

Balanță:

În sfârșit, o zi pe care o poți considera excepțională. Nu neapărat că celelalte zile au fost atât de rele, dar ai tânjit după o zi bună în care nimic nu te deranjează și totul pare să fie în ordine. Acea zi este 18 Septembrie 2024. Ai Luna în Berbec aliniată cu Pluto, ceea ce înseamnă fericire pentru tine.

Poți să te relaxezi și să te bucuri de tine și de oamenii din viața ta. Nu îi judeci, și nici ei nu te judecă pe tine. Vei vedea că această Lună în Berbec pare să pună pe toată lumea într-o stare de spirit bună; acest lucru este de mare ajutor.

Observă că datorită prezenței lui Pluto în cerul cosmic te simți atât de pregătit să accepți că este în regulă să ai zile fantastice ca aceasta. Acesta este un aspect al transformării tale personale; știind că poți avea zile fericite ca aceasta îți permite să ai încredere în univers, ceea ce te eliberează pentru și mai multă energie pozitivă.

Scorpion:

Trecând prin această zi, 18 Septembrie, cu un zâmbet pe față, te face să zâmbești și mai strălucitor la gândul la ea. Ești complet copleșit de vibrații pozitive în acest moment, iar datorită tranzitului Luna în Berbec/Pluto, ceea ce faci în această zi continuă să aibă efect și săptămâni întregi.

Acest tranzit te face să crezi în tine, știind că dacă ai nevoie să te schimbi, poți. Accepti că nu ești perfect și că nu există perfecțiune în viața umană. Cu toate acestea, există o fericire exuberantă, pe care o vei experimenta. Așteaptă-te să fii alături de prieteni și familie acum, deoarece nu vei fi singurul simte nevoia să sărbătorească. Vibrația zilei este atât de pură și de dulce încât va persista pentru zilele următoare. Bucură-te de frumusețea zilei! 

×