x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența tranzitului planetei Venus prin Berbec 2024 asupra tuturor zodiilor

Influența tranzitului planetei Venus prin Berbec 2024 asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    25 Apr 2024   •   22:15
Influența tranzitului planetei Venus prin Berbec 2024 asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Planeta Venus intră în Berbec pe 25 aprilie 2024, ceea ce va aduce o nouă schimbare energetică în dragoste și comunicare până pe 18 mai.

Energia cerească a lui Venus, planeta iubirii și frumuseții, va experimenta o schimbare importantă odată cu intrarea în Berbec, semnul fierbinte și asertiv.

Berbec

Acest tranzit implică un sentiment sporit de încredere în sine și magnetism personal. Când vine vorba de dragoste, acest tranzit își va dori noi aventuri și conexiuni romantice. Este posibil ca unele dintre parteneriatele preexistente să fie revitalizate pe măsură ce romantismul și scânteia reapar în relații.

Taur

Tranzitul te-ar putea incita să efectuezi o căutare interioară profundă, făcându-te să reflectezi asupra profunzimii minții tale și să te confrunți cu frici, nesiguranțe sau bagaje emoționale. Acest tranzit va aduce, de asemenea, o mai mare sensibilitate emoțională și o capacitate intuitivă de a înțelege nevoile și dorințele unei posibile relații de dragoste.

Gemeni 

Pasiunea arzătoare a Berbecului și influența atractivă a lui Venus vor face posibilă căutarea de noi prietenii și vor da legăturilor sociale existente un sens mai profund. Acest lucru s-ar putea să te atragă în activități de grup, întâlniri și evenimente care creează un sentiment de comunitate și experiențe împărtășite. Este mai probabil să-ți asumi riscuri, să fii inventiv.

Rac

Acest tranzit ar putea fi declanșatorul pentru a te face să explorezi mai serios domeniul profesional. Vei reaprinde focul arzător al pasiunii pentru obiectivele tale de carieră cu o nouă determinare și încredere. S-ar putea să te îndrepți către roluri mai vizibile sau șansele care îți permit să-ți demonstrezi calitățile și abilitățile unice unui public mai larg. Acesta va fi un atu în stabilirea unor bune relații de lucru.

Leu

Vei găsi în apariția acestui eveniment ceresc un declanșator pentru creștere și cunoaștere. Vei fi motivat să te aventurezi în domenii educaționale sau călătorii intelectuale care îți extind orizonturile și contrazic convingerile tale anterioare. Ar putea aduce la iveală un sentiment profund de admirație pentru elementele naturale ale universului. Vei fi mai deschis la idei de spiritualitate și învățături care sunt în ton cu creativitatea ta naturală.

Fecioară

Acesta este momentul pentru o nevoie crescută de profunzime emoțională și sinceritate în relațiile intime. Vei avea puterea de a lupta împotriva oricăror obstacole ale iubirii, neglijându-ți temerile și nesiguranța și îmbrățișându-ți senzualitatea naturală cu o nouă încredere în tine. S-ar putea să simți atracția pentru proiecte comune sau colaborări. În plus, această fază poate stimula dorința de auto-îmbunătățire și creștere interioară.

Balanță

Vei gasi o crestere a pasiunii si entuziasmului tau. Energia fierbinte a Berbecului, combinată cu prezența magnetică a lui Venus, te poate propulsa să-ți împărtășești în mod liber nevoile și dorințele, care, la rândul lor, pot da relațiilor tale o nouă scânteie de emoție și aventură. S-ar putea să fii atras de niveluri mai ridicate de vulnerabilitate și profunzime emoțională. Puteți fi atras rapid în competiție sau codependență, ceea ce duce la stres nedorit.

Scorpion

Acest tranzit se poate manifesta ca o nevoie intensă de eficiență și productivitate în rutina ta zilnică. Natura entuziastă a Berbecului te poate determina să abordezi munca și rutina cu o perspectivă proaspătă și un mare entuziasm, infuzând astfel activitățile tale practice cu un sentiment de pasiune și inovație. Această aliniere cosmică va duce la importanța practicilor de auto-îngrijire.

Săgetător

Poți să experimentezi o nevoie sporită de spontaneitate și senzație în iubire. Energia înflăcărată a Berbecului te poate încuraja să cauți fără teamă noi parteneri de dragoste sau să-i reaprinzi pe cei existenți, într-un mod care să-ți scoată la iveală latura de aventură și dezinhibată. Vei fi puternic înclinat către modalități neobișnuite de auto-exprimare creativă, încercând să spargi formele și să stabilești noi reguli printr-o perspectivă neobișnuită și o abordare inovatoare.

Capricorn

Poți tânji mai mult la stabilitate și siguranță în viața ta privată. Focul Berbecului plus prezența seducătoare a lui Venus te pot face suficient de îndrăzneț pentru a întreprinde proiecte casnice sau renovări care pot adăuga un sentiment de căldură, atractivitate și expresie personală casei tale. În sfera relațiilor de familie, are potențialul de a reaprinde importanța legăturii emoționale și nevoia de conexiuni sănătoase.

Vărsător

Vei simți o dorință profundă de a fi transparent și autentic cu tine însuți. Vei avea curajul să-ți exprimi părerile și gândurile. În sfera conexiunilor intelectuale, acest tranzit poate evoca o profundă admirație pentru nivelul intelectualismului stimulator și prietenie. Este posibil să simți nevoia de a gravita spre schimbul de idei și căutarea intereselor comune, construind legături bazate pe înțelegere reciprocă.

Pești

Poți căuta securitate financiară și vrei să achiziționezi obiecte de valoare. Vei avea curajul să urmezi noile fluxuri financiare sau oportunități de investiții care îți oferă un sentiment de independență și îndrăzneală. În zona luxului, acest tranzit poate stârni o apreciere intensă pentru arta și măiestria care implică crearea acestor produse rafinate. Poți dori să cumperi bijuterii sau alte bunuri de lux care se potrivesc în mod natural cu gustul tău rafinat, notează hindustantimes.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii venus berbec