x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 11-17 iulie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 11-17 iulie 2022

11 Iul 2022   •   17:59
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 11-17 iulie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Prognozele tale săptămânale sunt aici pentru cele trei zodii care vor avea cele mai bune previziuni în săptămâna 11-17 iulie 2022.

Urmează o săptămână grozavă, iar unele dintre semnele zodiacale vor fi încântate să vadă ce urmează. Vom observa un upgrade evident al sănătății noastre, datorită deciziilor luate pentru a ține o alimentație echilibrată și un stil de viață mai ușor. Viețile amoroase vor fi și ele în redresare, deoarece vindecările vor avea loc toată săptămâna.

Ne uităm la o săptămână care începe cu Luna în Săgetător, care va aduce instantaneu o privire optimistă aproape tuturor, iar acel tranzit va fi susținut de Luna trigon Jupiter.

Împreună, dacă suntem deschiși față de ei și le permitem vibrațiilor lor bune să pătrundă în inimile noastre, ar trebui să vedem această săptămână ca oportunități pline de voință și o mare posibilitate.

Totul pare pozitiv săptămâna aceasta pentru cei care își permit să vadă așa.

Pe măsură ce avansăm pe parcursul săptămânii, ne vom împiedica de opoziția Lună și de Venus trigon Saturn, care nu sunt neapărat tranzite utile în dragoste, cu toate acestea, aceste influențe ne vor ajuta să depășim anumite obstacole din viața noastră amoroasă, care vor face din viață un mult mai ușor.

 

Spre sfârșitul săptămânii, s-ar putea să ne simțim puțin mai sensibili față de cei din jurul nostru; compasiunea crește atunci când experimentăm Venus pătratul Neptun împreună cu Luna în Pești, până la sfârșitul săptămânii.

 

Săptămâna aceasta ne oferă oportunitatea de a descoperi bunătatea și de a o aduce, de asemenea. Ceea ce dăm, primim. Fii amabil, simplu și ai grijă de sănătatea ta.

Cele trei zodii cu previziuni grozave în săptămâna 11 - 17 iulie 2022:

1. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Superluna, chiar în vârful săptămânii pe 13 iulie, deschide porțile sentimentului tău de optimism. Te simți liniștit, ca și cum nu ar exista amenințări care să te dea de la drum. Treci prin această săptămână cu încredere și, chiar și atunci când te confrunți cu opoziție, rămâi rece și strâns.

Cu Venus în Neptun spre sfârșitul săptămânii, s-ar putea să te simți prea sensibil; dacă întinzi mâna pentru confort, vei descoperi că vine ușor și sincer. Această săptămână îți aduce cunoștințele foarte reale că ești responsabil pentru starea ta de spirit, precum și reacțiile tale la dispozițiile altora.

 

Ceea ce iese în evidență cel mai mult, însă, este acel sentiment de pace interioară, care a fost întotdeauna greu căutat și rar experimentat. Ai atât de multă putere pozitivă în acest timp, încât alții din viața ta vor beneficia pur și simplu fiind în prezența ta.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Principalele tale lecții din această săptămână vor fi pornite de tranzit Venus trigon Saturn, care te va pune în situația de a fi nevoit să te aperi, verbal. Vei avea șansa de a reacționa și de a spune ce ai în minte, cu toate acestea, este posibil să descoperi că pur și simplu nu merită efortul.

Acesta este un obstacol major pe care trebuie să-l treci și îl vei trece. Întreaga săptămână poate avea impresia că te testează pentru a vedea dacă poți fie să ai răbdare, fie să îți reții emoțiile.

Când intri în contact cu acele emoții, s-ar putea să realizezi că nu sunt la fel de relevante ca atunci când te simțeai atât de pasionat de ele.

Săptămâna aceasta îți face să te măsori în porții; dacă ceva necesită atenția ta, o vei acorda, dar nu mai mult decât este necesar. Dacă ești condus într-o ceartă, vei cântări importanța și locul tău în ea. Sunt șanse să pleci, mai degrabă decât să te implici în ceea ce nu poate decât să îți tulbure sentimentul de calm.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Sensibilitatea ta înnăscută va aduce frumusețe în viața ta în această săptămână, deoarece ești receptiv la multele idei minunate care te înconjoară. Prietenii și familia se simt confortabil în jurul tău, deoarece nu pari la fel de preocupat de treburile lumii și pur și simplu refuzi să lași fluxul de energie pozitivă să se epuizeze.

Vei evita să fii alături de oameni care îți perturbă liniștea interioară în această săptămână și, pe măsură ce Luna trece de la Săgetător la Capricorn, aceasta funcționează îți stimulează latura creativă, s-ar putea să ajungi să lucrezi cu bucurie la un proiect cu oameni pe care îi iubești și în care ai încredere.

Disputele din familie se rezolvă fără probleme, iar orice argumente sau supărări sunt folosite ca elemente de bază pentru înțelegeri viitoare. Nu există nimic care să nu fie posibil în lumea ta a optimismului și, chiar dacă ai un nor de îndoială de moment, te vei putea scăpa cu ușurință de această negativitate. Foarte puțin te deranjează în această săptămână. Felicitări, Pești.

 

×
Subiecte în articol: horoscop