x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 20 - 26 iunie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 20 - 26 iunie 2022

19 Iun 2022   •   11:35
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 20 - 26 iunie 2022
Sursa foto: Roberto Nickson Unsplash.com

Horoscop. Îți vine să crezi că este deja mijlocul lunii iunie și vara? Wow, viața zboară cu siguranță (când te distrezi) și este destul de uimitor să vezi cum ne va afecta oferta de tranzit din această săptămână.

Dar, pe de altă parte, există cu siguranță un sentiment de speranță de nedescris la orizont; este ca și cum, indiferent ce ni se spune sau cât de greșită ar fi „prognoza”, nu vom fi doborâți.

Suntem pe un val pozitiv în acest moment și nimic nu ne va opri. La urma urmei, este vară și asta se înregistrează automat în noi toți ca timp pentru distracție.

Va fi o săptămână excelentă pentru aproape toată lumea, iar dacă nu este, nu vă faceți griji. Tranzitele arată că fiecăruia dintre noi ni se datorează niște distracție.

Indiferent dacă toți avem un timp liber săptămâna aceasta sau suntem blocați la locuri de muncă de care nu ne mai pasă, cu toții vom găsi modalități de a prospera. Este doar „ceva în aer” și ne va face bine.

 Chiar și atunci când ne simțim dezamăgiți, nu ne prăbușim; recunoaștem starea noastră de spirit negativă ca ceva care va trece. 

Venus trigon Pluto poate da cuplurilor o cursă pentru banii lor în termeni de „cine câștigă argumentul” sau „cum îndrăznești să-mi spui asta?” Luna sextil Mercur ajută la atenuarea neînțelegerilor.

Luna sextil a Soarelui ne face să ne simțim atât de încrezători în alegerile noastre, încât putem vedea viitorul doar ca fiind stelar.

Și, bineînțeles, săptămâna aceasta aduce Solstițiul de vară și prima zi de vară. Tine cont de asta. Deși nu toate semnele zodiacale sunt menționate ca candidate pentru o săptămână grozavă.

 Cu toate acestea, toate semnele zodiacale vor beneficia de puterile vindecătoare asociate cu tranzitele mai mari ale săptămânii.

Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni săptămânale, 20 - 26 iunie 2022:

1. Rac (21 iunie - 22 iulie) 

Ei bine, aceasta este săptămâna în care Soarele intră în zodia ta, ceea ce înseamnă că este sezonul Rac. Și pentru tine, asta înseamnă că totul este bine în lumea ta. Foarte puține lucruri te deranjează în această săptămână și asta, în sine, este un motiv de sărbătoare. 

Dacă ai „unul dintre acele momente” cu partenerul tău în care lucrurile par neclare, vei liniști rapid mințile tuturor. Nu ești pregătit pentru ceartă săptămâna aceasta și nu simți că ar trebui să fie „drept”.

Acest lucru te ajută atunci când ai o ceartă cu persoana iubită; fiindcă treci atât de ușor peste ea, o vei lăsa să alunece de data asta. Totuși, acțiunile și activitățile tale din această săptămână se vor învârti în jurul uşurării. Săptămâna aceasta nu aduce nicio cursă pentru linia de sosire. Ești în regulă „ca atare”.

2. Leu (23 iulie - 22 august)

Nu contează ce se întâmplă în viața ta, dacă este bine sau rău; un lucru este că vara te face fericit. Știind că este aici, îți dorești să-ți lași deoparte toate preocupările. De fapt, vei începe să percepi toate aceste lucruri de „importanță” ca fiind mai puțin groaznice.

Ești deschis pentru tranzite precum Luna sextil Venus și Venus trigon Pluto; aceste evenimente lucrează pe sentimentul tău de iubire și unde te plasezi în acel departament.

Te vezi ca fiind capabil să ai o relație frumoasă, romantică. Chiar dacă s-ar putea să fi început să te relaxezi când vine vorba de relația ta, acum te simți plin de speranță și gata să faci compromisuri și să mergi spre lucrurile bune.

Te simți din nou ca un copil în această săptămână, Leu. Amintiri din vremurile bune vor fi în mod constant în mintea ta. Asta face vara. Ne face să ne amintim de copilăria noastră.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poți să nu simți că ai trecut un prag și că te afli acum la porțile unei destinații noi și fantastice. Un anumit fel de claritate te însoțește pe tot parcursul săptămânii, iar odată cu intrarea Soarelui în Rac pe 21 iunie, te simți nu numai pozitiv, ci și entuziasmat de viața însăși.

Recunoaște că ai fost puțin prost dispus în ultimele luni și, de îndată ce te împaci cu asta, te deschizi brusc ca o floare. 

Ești ca floarea care știe dintr-o dată că este o floare. Înflorești săptămâna aceasta, deoarece totul din gama de tranzit pare să îți susțină mintea creativă și dorința de a crește. În plus, săptămâna aceasta îți aduce noroc fabulos în prietenii și dragoste.

 

×