x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 25 – 31 iulie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 25 – 31 iulie 2022

25 Iul 2022   •   12:27
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 25 – 31 iulie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Aceasta va fi o săptămână în carenativii mai multor semne zodiacale se vor „simți foarte bine”, trei dintre ele fiind evidențiate și solicitate pentru o atenție deosebită.

Cu Venus pătrat Jupiter, vom explora „cum să” ne facem viața amoroasă mai bună. Deoarece acest lucru se va întâmpla în timp ce avem Luna în Rac, totul în cauză va fi bine gândit; nu se întâmplă mișcări false săptămâna aceasta, nu în dragoste, asta e sigur.

Ne gândim la mare toată săptămâna datorită tranzitelor Jupiterului care par să domine; Ne uităm la Luna sextil Jupiter, Soarele pătrat Jupiter, Venus sextil Jupiter și un tranzit interesant și productiv numit Jupiter retrograd în Berbec.

Cu această energie a lui Jupiter în jurul nostru, suntem obligați să învățăm lecții grozave pe măsură ce ne riscăm și ieșim în afara zonelor noastre de confort.

În dragoste, vom spune „acel lucru” pe care am vrut să-l spunem persoanei iubite, iar dacă „acel lucru” are ceva de-a face cu angajamentul sau căsătoria, putem ști cu siguranță că vom primi un răspuns grozav. 

Închidem săptămâna cu forță și putere mentală, deoarece avem Luna în Leu pentru a ne ajuta să trecem peste momentele mai grele.

Acest tranzit ne permite să rezolvăm lucrurile fără să ne panicăm.

Suntem magicieni puternici în această săptămână; dacă ne punem mintea în atingerea unui scop, atunci consideră-l gata. Săptămâna aceasta promite mult succes în dragoste și în creativitate personală.

Cele trei zodii cu previziuni astrologice săptămânale grozave începând cu 25 iulie 2022:

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Conform vedetelor, ești pregătit pentru călătoria vieții tale, iar acest lucru este complet legat de lumea ta romantică. Da, este pozitiv, dar este și pe cale să fie destul de șocant – în toate modurile corecte.

Păreai că nu știi ceva ce partenerul tău știa despre tine de mult timp și acum este gata să ți-l livreze pe un platou de argint.

Aceasta ar putea fi urmarea unei cereri pe care ai făcut-o cu mult timp în urmă și, așa cum par să meargă forțele cosmice, ar putea fi bilete către o anumită destinație.

Cineva din viața ta va înțelege toate sugestiile, sugestiile și indiciile tale; acesta este cineva care te cunoaște bine și nu vrea decât să te vadă fericit. Săptămâna aceasta aduce surprize care te vor încânta, iar până când săptămâna aceasta se va termina, cu greu vei crede norocul tău. Crede, Scorpion. Și continuă să crezi în asta.

2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești pe cale să experimentezi cum este să fii Săgetător sub influența mai multor tranzite ale lui Jupiter într-o săptămână decât oricând. Aceasta este ca o fugă de putere pentru tine, deoarece Jupiter este planeta ta conducătoare.

Te simți mereu atât de viu în momente ca acestea și săptămâna aceasta aduci o viață nouă în proiectele vechi. S-ar putea chiar să te întorci la ceva ce ai început cândva și pe care l-ai lăsat în praf.

Săptămâna ta are mai puțin de-a face cu oamenii și mai mult cu creativitatea. Ești în elementul tău acum, deoarece cerul este limita și ești pur și simplu o mașină creativă - așa cum îți place.

Fie că e vorba de gătit sau de pictură, de compunere de muzică sau de literatură, tu ești șeful și te simți bine să fii în viață. Dacă ai unul, partenerul tău romantic este fericit să te vadă distrându-te, deoarece îți respectă nevoia de independență. Tu prosperi în această săptămână; distracție plăcută!

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Ceea ce va face săptămâna aceasta să fie una atât de grozavă pentru tine, Pești, este că ai avut șansa de a rezolva ceva, în capul tău, fără întrerupere. Confidențialitatea este de cea mai mare importanță pentru tine și vei avea șansa de a fi singur atât de mult timp cât ai nevoie, astfel încât să poți „ieși din carapacea ta” ca o persoană nouă, plină de entuziasm și bucurie.

Asta este tot ce ai nevoie cu adevărat; un moment de pauză. Familia ta respectă acest lucru în tine și știu că ai nevoie de timpul liber pentru a fi la fel de productiv și iubitor ca tine.

Vei simți respectul venit și din partea colegilor de muncă. Toată lumea ține la tine, Pești, și o arată în acel mod rar și incredibil de iubitor: te lasă să fii tu. Nimeni nu-ți cere nimic săptămâna asta. Poți să respiri. Sărbătorește săptămâna, dragi Pești, căci va fi o gură de aer proaspăt.

 

×
Subiecte în articol: horoscop