x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 27 iunie - 3 iulie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 27 iunie - 3 iulie 2022

26 Iun 2022   •   11:15
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 27 iunie - 3 iulie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Nu ne vor sta prea multe în cale, iar pentru mulți dintre noi, pozitivitatea acestei săptămâni, 27 iunie - 3 iulie 2022, este ceva care ne-ar putea pregăti pentru restul verii.

Da, așa e; ceea ce se întâmplă săptămâna aceasta nu este numai grozav, ci și trezește potențialul. Ceea ce facem și la ce participăm în această săptămână ne va deschide porțile către oportunități viitoare.

Mișcările inteligente pe care le facem în acest timp vor deveni fundamentul multor succese în viitor.

Săptămâna aceasta introduce mai multe tranzite bazate pe Jupiter, care ne vor ajuta să vedem imaginea de ansamblu și să acționăm în consecință.

Aceasta înseamnă că, dacă avem o viziune asupra viitorului, aceasta este susținută de mai mult decât speranțe și vise - avem talentul și forța de a ne susține planurile.

Suntem la începutul unor realizări grozave, iar ceea ce creăm săptămâna aceasta se va transforma într-un imperiu la un moment dat.

Acest lucru implică, de asemenea, că trebuie să profităm de oportunitățile care ne apar în cale, deoarece aceste tranzite nu vor fi întotdeauna „acolo” și, fiind asta, depinde de tranzite dacă mergem sau nu spre acel succes, trebuie să acționăm acum.

Ceea ce face această săptămână atât de grozavă depinde atât de jocul cosmic, cât și de modul în care reacționăm la el. Venus sextil Jupiter din zodia Berbec va da un impuls vieții noastre amoroase, iar Luna pătrat Marte ne va lăsa să simțim puterea propriei noastre autonomii.

Ne iubim pe noi înșine în această săptămână și ne dorim nimic mai puțin decât cel mai bun... un obiectiv complet realizabil.

Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni săptămânale pentru 27 iunie - 3 iulie 2022

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Unul dintre lucrurile care te fac să te simți bine în viață este ideea că ai depășit peste un fel de obstacol și acum te simți suficient de liber să te exprimi sincer. Te-ai reținut și, într-un fel, ai început să devii oarecum reprimat, iar asta NU te-a făcut să te simți bine.

Ca să nu mai vorbim că sentimentul reprimat ți-a luat o parte din creativitatea vitală.

Săptămâna aceasta îți iei rămas bun de la unele dintre vechile tale obiceiuri. Acum recunoști ce schimbări trebuie făcute în viața ta și săptămâna aceasta elimină teama de a merge pentru asta.

Te simți puternic și sensibil; se întâmplă ceva în lumea ta care se simte complet și pregătit pentru ceva nou. Este ca și cum ai terminat un ciclu personal, iar acum tot ceea ce poți vedea înaintea ta este un rezultat pozitiv. Acum începi să iubești viața și asta e un lucru foarte bun, Rac.

2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta se simte extraordinar de grozav pentru tine, deoarece ai trecut printr-o mulțime de angoase mentale și se pare că totul se apropie în sfârșit de final. Recunoști că tu ești cel care te salvează în această viață, iar acum ești gata să-ți bagi banii în asta.

Nu-ți place când accepți situații care îți sunt dăunătoare și în această săptămână vei pune la punct un plan de evadare.

Cu Jupiter în colțul tău, nu este nimic din ceea ce simți că este imposibil și acum ești pregătit să-ți înfrunți toți demonii, să-i lovești cu piciorul în cap și să mergi mai departe.

S-ar putea să faci totul singur, dar asta ți se potrivește foarte bine.

Lucrezi mai bine pe cont propriu și săptămâna aceasta te va face să te simți mai optimist decât te-ai simțit tot anul. Acum, vara ți se pare interesantă. Locuri de vizitat, oameni de întâlnit, totul nou, tot ce este posibil.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Ceea ce începe ca o săptămână lungă de așteptare se transformă rapid în săptămâna în care totul începe să îți meargă bine. Dar, din nou, trebuie să știi acest lucru, deoarece ai depus eforturi mari pentru ca lucrurile să meargă bine.

Viața ta amoroasă, de exemplu, va lua o întorsătură în bine.

Vei experimenta întregul efect al Lunii în conjuncție cu Mercur pe data de 27 și asta îți va oferi acel impuls suplimentar. De asemenea, lucrezi cu Neptun retrograd, care are un efect ciudat de a pune lucrurile în perspectivă pentru tine.

Cu alte cuvinte, retrogradul te va face să te oprești și să te gândești, iar apoi, când te eliberează, nu vei ști doar ce să faci și exact cum să faci, ci vei proceda cu încredere și vei ajunge să obții exact ceea ce îți dorești, așa cum vrei tu.

 

×
Subiecte în articol: horoscop