x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 30 mai - 4 iunie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 30 mai - 4 iunie 2022

29 Mai 2022   •   15:38
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 30 mai - 4 iunie 2022
Sursa foto: Vitaliy Shevchenko Unsplash.com

Există motive de bucurie pentru săptămâna 30 mai - 4 iunie 2022. Mercur își reia mersul direct începând cu 3 iunie, ceea ce înseamnă că, în sfârșit, avem șansa să ne revenim după probleme provocate de Mercur retrograd.

Cu siguranță se va simți bine să nu greșești în fiecare minut al zilei, ca să nu mai vorbim de câte ori a trebuit să curățăm greșelile altcuiva. Și deși mai avem câteva zile din acel retrograd de care să ne însoțim, suntem în sfârșit în locul în care putem VEDE măcar luminița tunelului în față.

A doua cea mai mare influență a noastră în această săptămână va avea loc pe 30 mai, iar efectele sale vor dura câteva zile. Aceasta ar fi Luna Nouă în Gemeni. Deși acesta este un tranzit care are loc doar pe parcursul unei nopți, influența sa are potențialul de a dura câteva zile.

Credem că Luna Nouă în Gemeni este cea care modelează restul săptămânii. Acest tranzit este ca o lupă către sinele nostru interior. Cum ne simțim despre noi înșine în restul săptămânii depinde de ceea ce trăim în acest moment.

Spre sfârșitul săptămânii, vom scăpa de Mercur retrograd și vom saluta stoicul și frustrantul Saturn retrograd, care are loc pe 4 iunie. În timp ce toate retrogradele au propriul lor efect special asupra noastră, tranzitele lui Saturn tind să ne facă să ne simțim în cușcă, sau închis, într-un fel sau altul. Pregătește-te să-ți eliberezi mintea dacă poți.

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 30 mai - 4 iunie 2022

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei ocoli cu bucurie negativitatea asociată cu Luna Nouă în Gemeni, pentru că deja ți-ai dat seama de ceva important în viața ta. Ești absolut sigur de tine în această săptămână și vrei să faci lucrurile și să ai succes până la sfârșitul săptămânii.

Rămâi amabil și calm prin toate acestea, deși ești provocat într-o anumită măsură; totuși, îți păstrezi calmul, știind că ai un scop.  Cu toate acestea, vei ajunge să știi că este mult mai ușor să fii drăguț cu oamenii decât credeai. Ca să nu mai spun că oamenii îți răspund bine atunci când ești drăguț cu ei.

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă reușești să treci peste această săptămână, sau măcar să îți păstrezi calmul până pe 3 iunie, când Mercur va fi direct, poți fi siguri că fiecare proiect și efort pe care l-ai planificat pentru săptămâna va fi finalizat.

Da, a fost greu și ești aproape gata să iei o vacanță lungă. Păcat că e imposibil. Totuși, ceea ce este posibil este ideea că săptămâna aceasta te va lăsa să vezi că poți lua o pauză lungă bună dacă ai nevoie de una.

Săptămâna aceasta este pentru tine, Scorpion: să vezi viitorul și să-l plănuiești în moduri mari, îndrăznețe și frumoase.

S-ar putea să ai un început dificil, cu Saturn retrograd venind pe data de 4 iunie, dar viziunea ta viitoare este atât de grozavă încât nu vei putea să-ți înăbuși zâmbetul când te gândești la toate lucrurile pe care le vei putea face. .. foarte, foarte curând.

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Wow, cine știa că vei avea o săptămână atât de grozavă, Săgetător? Experiența ta retrogradă cu Mercur nu a fost tragică, ci doar frustrantă.

Așteaptă cu nerăbdare să dispară și poți face față cu Saturn retrograd, deoarece nu pare să te afecteze atât de îngrozitor. Ceea ce ai de partea ta în această săptămână este capacitatea de a te concentra asupra unui obiectiv și de a-l atinge cu ușurință.

Și totuși, poți lucra cu energia Lunii Noi în măsura în care poți să-ți imaginezi exact ceea ce îți dorești – și să o produci magic după bunul plac.

Vei primi o veste bună săptămâna aceasta cu privire la situația de acasă și la viitorul locului în care vei locui. Securitatea este aici, iar tu ești în siguranță.

 

×
Subiecte în articol: horoscop