x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 4 - 10 iulie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 4 - 10 iulie 2022

04 Iul 2022   •   12:45
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 4 - 10 iulie 2022
Sursa foto: Bruce Mars Unsplash.com

Horoscop. Ceea ce arată bine pentru săptămâna 4 - 10 iulie 2022 sunt câteva zile care par să fie pline de energie pozitivă, susținute de tranzite care vor doar să ne vadă fericiți. Și cine ar putea contrazice asta?

Fericirea este ceea ce căutăm și, pe măsură ce creștem ca indivizi, începem să înțelegem ce înseamnă asta pentru noi. Fericirea unei persoane poate să nu fie aceeași cu a altei persoane, dar un lucru pe care îl numim în comun este că ne dorim cât de multă fericire – totuși, este definită – cât putem obține.


Cu toții ne dăm seama că această viață este grea; indiferent de statutul tău social, viața vine cu necazurile ei și nimeni nu scapă cu adevărat. Indiferent de câți bani are o persoană, sau de cât de frumoasă este... întotdeauna există ceva care să ne facă să realizăm că, pe termen lung, suntem cu toții la fel. Vulnerabil, uman, fragil.

Săptămâna aceasta ne pune în legătură cu găsirea unor căi de ieșire din întunericul nostru personal. Această pozitivitate este ajutată de tranzitele numite Soare sextil Lună, care ar trebui să ne pună în stări fantastic de minunate.

 Apoi, există Marte în Taur – care ne va scoate în evidență latura noastră jucăușă și îndrăzneață și Luna trigon Venus – mereu acolo pentru a ne stimula viața amoroasă. Urmează Soarele în trigon cu Luna, care vine cu atât de multă putere încât nu vom putea face mult mai mult decât să zâmbim, să fim fericiți și să avem încredere că universul ne rezervă lucruri bune.

Una peste alta, pentru unele zodii, săptămâna aceasta se va dovedi specială în toate modurile corecte. 

Horoscop. Cele 3 zodii cu previziuni săptămânale grozave, 4 - 10 iulie 2022:

1. Taur (20 aprilie - 20 mai) 

Chiar de la început, te vei scufunda în unele dintre acele învățături de autoajutorare cu care ai lucrat recent. Aceasta este săptămâna perfectă pentru a lucra la îngrijirea de sine și pacea interioară. Nu te-ai mulțumit niciodată să te lași să te prăbușești în nebunia cerințelor vieții și, așadar, ai fost întotdeauna pe calea care, sperăm, te duce la liniște sufletească și la o inimă liniștită.

Marte în Taur adaugă coloana vertebrală activităților tale și îți permite să rămâi pe cale fără întrerupere. Viața lumească încă există peste tot în jurul tău, și asta este foarte bine. La ce lucrezi acum, săptămâna aceasta îți ridici vibrația la cea mai înaltă înălțime. Ești condus de ideea că pacea și dragostea sunt mai bune decât drama și agresivitatea și vei descoperi că în această săptămână vei putea pune asta în practică.

2. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești pe cale să te simți incredibil în contact cu tot ceea ce este bun în tine și vei avea șansa să le demonstrezi celor din jurul tău. „Sentimentul” general al săptămânii te va face să fii într-o dispoziție bună, iar această dispoziție se va exprima prin lucruri precum gătitul, pregătirea meselor, citirea cărților și crearea de artă sau scris.

Este posibil să petreci timp singur în această săptămână, în avantajul tău. Privirea ta interioară este puternică și poate duce la meditații și practici spirituale grozave. Dacă ești cineva căruia îi place să se implice în ritualuri sau yoga, atunci ai fi în locul perfect la momentul perfect pentru asta. Sufletul tău frumos de Rac va beneficia de liniștea săptămânii și vei descoperi că a fi singur sau pe cont propriu pentru o perioadă lungă de timp, îți va liniști mintea. Ai nevoie de ea și o vei obține. 

3. Leu (23 iulie - 22 august)

E timpul să strălucești ca nimic altceva, Leu. Săptămâna aceasta îți aduce norocul de a fi nu numai în centrul atenției, ci și de a obține acea atenție pentru ceva ce faci care este remarcabil. Poți să-ți arăți cea mai bună parte în această săptămână și asta pentru că apare oportunitatea de a face acest lucru și ești suficient de deștept ca să o apuci.

De asemenea, s-ar putea să fii destul de norocos să te regăsești în rolul de profesor; ai ceva de oferit lumii și acum simți că ești gata să începi să-ți împărtășești informațiile. Nu există nimic în această săptămână care să te oprească, nu există obstacole neprevăzute în calea ta. 

Vei găsi încurajare din partea oamenilor pe care îi iubești, care te iubesc foarte mult în schimb, iar acești oameni te vor ajuta să rezolvi detaliile. Dar împărtășirea înseamnă îngrijire, în cazul tău, Leu, și vei împărtăși tot ce este mai bun din tine în această săptămână.

 

×
Subiecte în articol: horoscop