x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Bun venit în zodia Pești. Influența asupra tuturor semnelor

Bun venit în zodia Pești. Influența asupra tuturor semnelor

de Moira Dună    |    19 Feb 2024   •   18:00
Bun venit în zodia Pești. Influența asupra tuturor semnelor
Sursa foto: Hepta

Bine ai venit la creativitate, intuiție sporită, ușurință și valuri de conexiune și compasiune. Bine ai venit în spațiul nemărginit în care sinele și orice altceva par să se amestece și să ne amintească că suntem cu toții unul.

Sezonul Peștilor începe pe 18 februarie 2024 și continuă până la 19 martie 2024.

Ce înseamnă

Pe măsură ce Soarele călătorește prin apele Peștilor aduce un sentiment de încredere că suntem cumva purtați în direcția în care trebuie să mergem, chiar dacă nu știm încă unde ajungem.

Conduși de planeta Neptun, Peștii ne poartă prin apa în care fiecare picătură se contopește cu altele pentru a forma un corp singular și frumos în mișcare, fără început sau sfârșit. Și ca și apa, Peștii este locul în care separarea dintre sine și ceilalți începe să se estompeze. În mod similar, separarea dintre noi și muzică sau artă sau frumusețe sau natură sau orice altceva din viață devine mai puțin clară.

Peștii înmoaie identitățile. Elimină granițele. Este locul în care există lumi necunoscute dincolo de descoperirea și înțelegerea noastră. Este locul în care privim vastitatea, incapabili să vedem unde se termină o parte și unde începe alta. Este atemporalitate în timp, energie în formă, spirituală în fizic. Peștii ne invită să ne amintim existența noastră în intangibil, nevăzut, spiritual, unicitatea tuturor. Și ne cere să pătrundem sensul, iubirea, conexiunea, inspirația și creativitatea în tangibil, fizic, cotidian și individ.

Ce reprezintă
Ultimul semn al zodiacului, Peștii marchează sfârșitul anului astrologic înainte de a începe din nou, cu Berbecul. Aduce un element de predare, contemplare interioară și meditație. Crează o punte între trecut și viitor, o reconectare cu sinele nemărginit, ca un spațiu de eliberare, vindecare și eliberare, înainte de a începe din nou.

Este locul în care ne putem scufunda în necunoscut. Este locul în care nu putem ignora esența a ceva transcendent care pătrunde fiecare moment și fiecare spațiu din viață. Este locul în care ne înclinăm spre încredere și ne predăm vastității existenței, a universului.

Pe măsură ce Soarele dansează prin Pești, se mișcă simultan prin harta noastră astrologică. Evidențiază zonele din viață care sunt influențate de semnul de apă.

Fiecare avem propria noastră expresie a Peștilor, indiferent dacă este vastă și expansivă sau subtilă și liniștită. Privind semnul nostru în creștere, ni se arată casa astrologică în care locuiește Peștii și, prin urmare, zona de viață pe care Soarele o activează și o aduce la conștientizarea noastră în următoarele câteva săptămâni.

Berbec
Sezonul Peștilor este un spațiu între timp. Este o reconectare la tot ce există dincolo de noi toți, orice înseamnă asta pentru tine. Este o vărsare de straturi și o eliberare a ultimelor 12 luni. Pe măsură ce sezonul Berbec, începutul anului astrologic, începe luna viitoare, sezonul Peștilor este pregătirea ta pentru renaștere și noul început care urmează să vină. Este predare și eliberare.

Găsește spațiu pentru exprimarea perspicacității, a introspecției și a spiritualității. Permite-ți să inspiri adânc, urmat de o alta după expirarea adâncă. Este un anotimp pentru a-ți desprinde brațele și a face mai mult spațiu.

Taur
Sezonul Peștilor ne amintește de firul care ne leagă pe toți. Umanitatea noastră, divinitatea noastră, rănile noastre, fericirile noastre. Acestea sunt cele care ne unesc. Înotăm cu toții în aceleași curenți, trăim aceleași emoții și experimentăm același dans. Sezonul Peștilor aduce empatie și compasiune. Și pentru tine, Taur, evidențiază frumusețea comunității, a colectivului și a apartenenței tale profunde la aceasta.

Intuiția ta față de emoțiile și energiile colectivului poate deveni sporită în acest timp, la fel ca și dorința de a revărsa dragoste față de cei din jur sau de a fi de serviciu într-un fel acestei familii umane din care facem fiecare parte toți.

Gemeni
Sezonul Peștilor leagă lumea vindecării și a serviciului cu cea a carierei și profesiei și îți amintește că și tu ești acea punte. Permite sezonului Peștilor să te aducă în imaginație, în visare, în viziune și în îndrumarea intuitivă a ceea ce vrei să experimentezi în cariera ta. și a ceea ce vrei să însemne profesia pentru tine. Este un sezon de carieră și creativitate, compasiune și profesie.

Treci dincolo de narațiunile, așteptările și aspectele practice despre cum „ar trebui” să arate cariera ta, astfel încât să poți atinge sensul real și inspirația care teașteaptă. Este un sezon de capitulare și îngăduire, lăsând viziunea să te găsească, și încrezător că vor urma detaliile practice.

Rac
Un semn de apă într-un sezon de apă, ești invitat să aduci acea abilitate frumoasă de a curge în mintea ta, astfel încât să poată înmuia marginile narațiunilor și credințelor tale. Este un sezon extrem de intuitiv pentru tine. Unul care dezvăluie sensul și înțelegerea acestei existențe vaste prin introspecție și reflecție asupra mesajelor și înțelepciunilor învățate din fiecare dintre anotimpurile tale. Sezonul Peștilor dezvăluie mesajele continue și înțelepciunea păstrate în toți, de parcă ai privi înapoi prin fotografiile fiecărui capitol din viața ta.

Săptămânile care urmează sunt în același timp o actualizare și o eliberare a perspectivelor pe care le-ai trăit. Lărgește-ți șipermite ca adevăruri noi să te găsească.

Leu
Pe măsură ce Soarele se mișcă prin Pești, te invită în profunzimea a ceea ce ești. Să te predai și să lași transformarea fiecărei celule, a fiecărei narațiuni, a fiecărei frici, speranțe, poveste, model, relație, și multe altele, să aibă loc prin această predare.

Sezonul Peștilor este locul pentru blândă și spații sigure. Unde poate avea loc expresia emoției, dezvăluirea poveștilor vechi și căderea pereților exteriori. Unde poți crea spațiu pentru o mai mare intimitate cu tine însuți, cu cei dragi și cu fiecare expresie diferită a ceea ce înseamnă să fii tu în lume.

Fecioara
Bine ai venit în sezonul zodiei opuse. Ești invitat să faci un pas înapoi, să creezi spațiu și să vezi printr-o lentilă complet nouă. În timp ce Fecioara și Peștii sunt opuși în zodiac, ei sunt și parteneri, fiecare explorând aceeași monedă dintr-o parte diferită. În timp ce Peștii sunt natura nemărginită a tot ceea ce este, Fecioara discerne fiecare detaliu care cuprinde întregul.

Acest sezon te invită să arunci moneda. Pentru a deveni Pești pentru o clipă. Pentru a renunța la control, pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a renunța la detalii și aspecte practice doar pentru un moment. Pentru a îmbrățișa adevărul că există multe vieți dincolo de minte, dincolo de control, necunoscute și la îndemână. Ce se întâmplă dacă nu ar fi nevoie să faci totul singur? Ce se întâmplă dacă ai fi susținut de alții, de prieteni, de parteneri și de viața însăși?

Balanța
Peștii sunt o invitație de a vedea divinul în cel mai banal mod. Să simți sacrul în timp ce te speli pe dinți și pregătești mâncarea. Să vezi magia în flori și în corpul tău. Să ne amintim că fiecare zi este un portal prin care are loc viața, iubirea și sufletul. Sezonul Peștilor îți amintește că fiecare zi este viața ta. Pașii mici care alcătuiesc întregul, zilele înșirate împreună sunt viața.

Cum poți aduce dragoste în aceste zile și onorezi ceea ce are sens pentru tine? Cum poți picta zilele astea cu culoare și creativitate? Cum poți lăsa lumea să fie ușa ta directă către sens și divinitate?

Scorpion

Totul este despre fericire în acest sezon. Este vorba de a cădea în marea unității și de a o canaliza în ceva frumos. Fie că este o pictură, o conversație, poezie, vorbire, sculptură, unul dintre modurile vaste de exprimare, creativitate și artă care își spune numele. Este, de asemenea, creație și expresie în actul simplu, dar profund, de a permite frumuseții și dragostei acestui spațiu visător al Peștilor să devină tu. Atât de mult încât o emani din ființa ta, pe măsură ce te deplasei prin lume.

Sezonul te invită să te simți mai ușor și să simți plăcere, creativitate, auto-exprimare și joacă.

Săgetător
Este un sezon de hrănire,. De a veni acasă la tine, la corpul tău, la oamenii tăi preferați, la amintirile tale preferate și la relația ta cu existența. Este, de asemenea, un sezon de mângâiere și liniște cu dragoste blândă și momente reparatoare. Te simți acasă și permiția cai rădăcinile tale să se extindă mai departe sub picioarele tale.

Poți simți căldura, conexiunea, fericirea și dragostea. Ocupă-te de ceea ce ești și de structurile, spațiile, oamenii și credințele care îți amintesc de apartenența ta în această viață.

Capricorn
Cum ajungi la sacru? Pe măsură ce Soarele se deplasează prin Pești, el călătorește prin a treia casă a minții, care se referă la învățare, comunicare și predare. Peștii te solicită să găsești sacrul în aceste spații. Există un spațiu frumos chiar dincolo de mintea rațională în care ești invitat să te predai necunoscutului.

Necunoscutul pe care îl poți atinge prin muzică, poezie, învățături sacre și prin explorarea înțelepciunii corpului ca în yoga și dans.

Vărsător
Ce spații – emoțional, energetic, experiențial – îți permit să-ți amintești demnitatea ta inerentă? Ce spații – emoțional, energetic, experiențial – îți amintesc de vastitatea valorii tale? Acest sezon te invită să mergi des acolo. Nu doar să-ți amintești, ci să cunoști, cu tot trupul și ființa ta, adevărul despre vrednicia și valoarea ta în această lume.

Este un anotimp care îți amintește de siguranța și apartenența inerente a cine ești. Și îți cere să te predai și să eliberezi, cu compasiune și înțelegere, orice narațiuni care îți spun contrariul.

Pești 
Bine ai venit în anotimpul tău, unde ești invitat să te reînnoiești și să-ți animezi simțul personal de sine și identitate. De asemenea, să-ți amintești unitatea ta cu viața și cu tot ceea ce există. Ești întruchiparea vie a căsătoriei dintre aceste două lumi, individual și totuși una.

Sezonul Peștilor îți cere să îmbrățișezi unde și cum aceste două lumi se întâlnesc în tine. Ea invită atât la un nou început, cât și la o eliberare continuă a aspectelor despre tine, viața ta, narațiunile, perspectivele și identitățile care sunt gata să fie lăsate să plece. Înflorești eliberând exteriorul pentru ca interiorul să fie dezvăluit.

Acest sezon invită la auto-reflecție asupra cine dorești să fii, încrederea și credința în ceva dincolo de ceea ce se poate vedea și șoaptele vieții care par să-ți spună numele.. Este oglinda ta, pentru a vedea tot ceea ce ești cu adevărat, tu în toate abilitățile tale infinite, notează yogajournal.com.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii pesti