x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodii care domină lumea în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent"

Zodii care domină lumea în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent"

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2023   •   18:00
Zodii care domină lumea în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent"
Sursa foto: Captura Adevaruri Ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse de pe antena3.ro, horoscopul cu zodiile care vor domina lumea în 2024.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că patru zodii din horoscop vor conduce lumea, începând din 2024, pentru următorii cinci ani.

"Mie mi-e groază. În 2024 o să ajungă să conducă și numai zodii puternice. Ştii, nu sunt numai patru ani, ci următorii cinci ani. Dacă ar fi numai pentru 2024...dar va trebui să ne învățăm cu un rău. Cinci ani", a explicat Mihai Voropchievici.

Berbec

Primul care va domina va fi Berbecul. Poartă niște energii incontestabile, vor domina lumea cu ambiția lor neclintită. Au impuls remarcabil. Vor săpa adânc pentru a-și atinge obiectivele, aia e treaba, și nu se vor opri până nu-și văd visele realizate. Gândește-te dacă ăștia-s niște conducători care pot ajuta și pe ceilalți, și jos pălăria, te pliezi pe el și îl votezi cinci ani. Dar îl votează zodiacul . Tu nu ai voie, tu doar trebuie să accepți acum.

De ce se întâmplă treaba asta? Pentru factorul de noroc de care vorbeam noi întotdeauna: poți să ai 10 diplome, 10 doctorate, dacă n-ai un dram de noroc, stai acasă și șomezi, că nu te angajează nimeni. N-are nevoie niciunul de domeniul de specializare pe care l-ai făcut tu. Și norocul ăsta și perseverența lui. Adică ei știu să beneficieze de factorul de perseverență când dau de noroc.

Cu fiecare pas făcut cu pasiune și hotărâre. Berbecii vor atrage atenția și vor influența în mod pozitiv lumea din jurul lor. Prima zodie de foc.

Leu

Vine a doua zodie de foc, Leul. Nativii strălucesc în lumina reflectoarelor în următorii cinci ani. Sunt călăuziți de un noroc extraordinar, dar și de determinarea de a-și urma visurile cu pasiune. Carisma lor naturală și, în plus, abilitățile de lider, îi vor propusa către o poziție de influență și putere. În ciuda provocărilor, Leii vor rămâne neclintiți în urmărirea obiectivelor lor, stabilite de la bun început. Dar aduc schimbări semnificative și îi inspiră pe cei din jur să-și urmeze proprie aspirații.

Adică Leul va domina, dar va fi și acel învățător sau acel susținător pentru cei pe care îi consideră că merită să fie ajutați. Că Leul nu ajută pe oricine, să știi, îi zâmbește, îi face, dar dacă nu merită, zice "îmi pierd timpul cu tine" și e foarte bine. Și atunci, pentru ăștia care au aspirații, Leul vine din umbră, din spate, chiar fățiș de multe ori, și îi sprijină să ajungă la îndeplinirea scopurilor.

Săgetător

Și vine a treia zodie de foc. Îți dai seama cinci ani de foc. Ca să vedeți ce căldură va fi.

În următorii cinci ani, Săgetătorii vor emana o energie captivantă și vor fi binecuvântați cu o serie de oportunități favorabile. Așa că vor explora lumea cu o pasiune de nestăvilit, dar și cu o curiozitate neîngrădită care îi caracterizează. Cu dorința lor arzătoare de cunoaștere și aventură, țineți-vă bine ce faceți Săgetătorii, veți cuceri și noi orizonturi și noi personalități sau persoane și vor influența pe toți aducându-le schimbări pozitive printre perseverență și entuziasm.

Săgetătorii vor avea o prezență puternică și vor fi ghizi, dar și ghiduri pentru cei din jur, în căutarea lor de a-și îndeplini visele.

Îți dai seama, din toate trei zodii de foc, fantastic! Pentru că știu ce pot să facă, știu cum realizează, unde trebuie să ajungă, și fericire de cei care vor fi ajutați sau care au prieteni din cele trei zodii, și care îi susțin.

Gemeni

Și am ajuns și la zodia guralivilor. Ei nu vorbesc degeaba așa mult, că trebuie să vorbească să se sature, cinci ani. Gemenii vor străluci în lumina schimbărilor, dar și a adaptabilităților uimitoare. Cu mintea ageră și abilitate incontestabilă de adaptare la orice situație, vor domina lumea prin agilitatea lor mentală și abordarea versatilă.

Norocul îi va însoți în călătoria lor, oferindu-le oportunități neașteptate și inspirație. Cu pasiunea lor pentru comunitare și inteligența pătrunzătoare pe care o posedă, Gemenii vor influența și vor inspira pe toată lumea, fiind niște pionieri în aducerea de schimbări și inovații în diferite domenii. Pe măsură ce înaintează în carieră, în schimb, nativii din Gemeni vor experimenta și o creștere a veniturilor financiare.

La celelalte trei zodii nu era obligatoriu și influențarea în creșterea veniturilor. Dar dacă tu ai carismă, te vede lumea că ești plin de abnegație dăruire, automat se gândește cineva: hi să-i mai punem ceva în cont acolo.

Gemeni vor trăi o perioadă împlinită și fericită. În timpul acestor cinci ani își vor întâlni, cei necăsătoriți, sufletul pereche, iar el sau ea vor fi alături de acești nativi pentru tot restul vieți. Deci în cinci ani de zile reușind să potcovim toți Gemenii are n-au avut chef de potcoave.

Patru zodii puternice. Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent în aceste patru zodii.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscop