x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Universul are un mesaj de dragoste pentru 4 zodii pe 5 septembrie 2024

Universul are un mesaj de dragoste pentru 4 zodii pe 5 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    05 Sep 2024   •   00:20
Universul are un mesaj de dragoste pentru 4 zodii pe 5 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Universul are un mesaj de dragoste pentru 4 zodii pe 5 septembrie 2024

Pe 5 septembrie 2024, patru zodii vor reuși ușor să descifreze mesajul pe care îl primesc de la univers.

Universul ne oferă dragoste. Pe măsură ce Luna face conjuncție cu Venus, este clar că ne așteaptă un mesaj de iubire. Așadar, dacă cineva te contactează brusc cu intenții romantice, verifică-ți inima să vezi dacă tresare — pentru că sunt șanse mari să fie așa!

Această zi ne aduce condiții propice pentru romantism, iar aceste patru zodii vor vedea cât de distractiv poate fi să te îndrăgostești ... din nou.

Leu
Dragostea este pe cale să-ți bată la ușă, și întrebarea este: vei fi acolo să-i răspunzi? Universul este aici să-ți împărtășească un secret, care vine sub forma unui mesaj. Mesajul? Cineva te iubește. Ești conștient de asta?

Deși poate părea foarte specific, având în vedere că este implicată o persoană foarte specifică, vei vedea că pe 5 septembrie, în timpul conjuncției Lunii cu Venus, vei ști exact cine este și vei fi fericit să vezi cum lucrurile încep să funcționeze pentru tine în dragoste.

Dragostea este aici pentru tine, făcându-te să te simți timid și nerăbdător. După cum știm cu toții, timiditatea nu durează prea mult la tine, dar pentru momentele în care te comporți timid, acest lucru va fi perceput ca adorabil. Și ești adorabil... chiar ești. Dragostea te-a găsit, iar universul vrea să știi asta.

Fecioară
Conjuncția Lunii cu Venus îți face o surpriză joi și vei simți că universul te alege dintr-un rând de concurenți, toți fiind acolo pentru a auzi vestea cea bună. Iar vestea bună este că ești iubit, prețuit și vei continua să fii în această poziție pentru mult timp de acum înainte.

Se pare că ai avut mare noroc de această dată și cu Luna în armonie cu Venus lucrând pentru a face totul să pară sigur, iubitor și fericit, vei dori să îmbrățișezi pe toată lumea pe care o vezi. Nu ai parte de astfel de zile tot timpul, dar ești mai mult decât recunoscător când se întâmplă.

5 septembrie ne lasă să știm că universul lucrează cu noi pentru a ne spune că dragostea este peste tot în jurul nostru și că nu trebuie să ne temem de nimic. Ești pe mâini bune cu oamenii din viața ta și vei vedea zile mai bune venind din ce în ce mai des.

Săgetător
Ceea ce nu credeai că este posibil nu numai că este foarte posibil, dar se întâmplă pe 5 septembrie 2024. S-ar putea să fi crezut că dragostea nu este ceva care va fi vreodată în viața ta, dar te înșeli. În timpul conjuncției Lunii cu Venus, vei fi șocat să afli că cineva acolo te iubește, iar universul vrea să-ți deschizi ochii și să vezi asta.

Ai crezut întotdeauna că dacă ai avea dragostea perfectă, aceasta ar trebui să fie o persoană care te găsește. Nu ai vrut să o cauți pentru că ai presupus în mod natural că nu există nimeni acolo pentru a fi găsit, și de asemenea, ai fost prea leneș pentru a face acest efort. E în regulă; nu ești singurul care gândește așa.

Cu toate acestea, acea persoană perfectă există și tot ce trebuie să faci este să schimbi mentalitatea și să le permiți să intre în viața ta. Înțelege că mesajul pe care universul ți-l transmite în această zi este că lucrurile bune sunt cu adevărat posibile în lumea ta și că nu ar trebui să renunți niciodată la speranță, mai ales când este vorba de dragoste.

Vărsător
Universul încearcă să ajungă la tine pe 5 septembrie și vei auzi ce are de spus. Ai noroc, deoarece ceea ce îți este transmis prin tranzitul Lunii conjuncte cu Venus este mesajul de dragoste, iubire de sine și iubire romantică. Ai avut ochii pe această persoană de mult timp. O iubești, nu se poate nega asta. Dar totuși, nu este cu adevărat în viața ta în felul în care îți dorești, însă persistența și dedicarea ta i-au făcut să te observe. Aceasta le trezește curiozitatea și îi face să se concentreze asupra ta.

Așadar, se pare că mesajul pe care îl primești în această zi este cel care te anunță că persoana pe care o iubești este acum interesată de tine, iar această curiozitate ar putea să se transforme într-o relație amoroasă reală. Se pare că i-ai arătat universului ce înseamnă perseverența, iar acum universul îți întoarce favoarea sub forma dragostei romantice.

 

×
Subiecte în articol: mesaj dragoste zodii 5 septembrie 2024 univers