x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile și dragostea la prima vedere 

Zodiile și dragostea la prima vedere 

15 Noi 2022   •   22:58
Zodiile și dragostea la prima vedere 
Sursa foto: Hepta

Ce înțelege fiecare zodie prin "dragoste la prima vedere"? Cât de romantici, deschiși, direcți sau timizi sunt nativii zodiacului? 

BERBEC 
Îmi placi sau nu îmi placi. Nu e cale de mijloc. Și dacă îmi placi la prima vedere ai sarcina sa mă faci să te plac și la a doua și la a treia întâlnire. 

TAUR 
Nu exista așa ceva. Ca să mă îndrăgostesc, trebuie să cunosc toate implicațiile. Care sunt naivii ăia care afirmă că există dragoste la prima vedere? Poate doar în filme. 

GEMENI 
Mai întâi deschide gura, rostește cuvinte, intră cu mine într-un dialog. Dacă ai destule cuvinte în vocabular, poate mă convingi să mă îndrăgostesc. 

RAC 
Dacă ești sensibil și romantic … caută-mă! Eu o să te aștept cuminte până ajungi. 

LEU 
Ma îndrăgostesc iremediabil la prima vedere! Trăiesc pasiuni intense. Ofer dar și pretind totul. Mai puțin promisiunile de lunga durata:) 

FECIOARĂ 
Totul este instinct! Dacă te simt pe aceeași lungime de undă, cu siguranță mă îndrăgostesc. 

BALANȚĂ 
Ma îndrăgostesc la prima vedere dar greșesc de fiecare dată. Tocmai de aceea trebuie să te văd de mai multe ori, să te testez, să îmi treacă și iar să ma apuce sentimentele. 

SCORPION 
Am pasiunea în sânge! Trăiesc doar amoruri nebune. Trebuie să simt și să cuceresc! Am mereu inițiativa și totuși nu mă deranjează dacă faci și tu primul pas. 

SĂGETATOR 
Cred în dragoste la prima vedere. Dar evaluez și pragmatic partenerul. Nu suport constrângerile …. Deci nu mă stresa și nu îmi pune condiții. 

CAPRICORN 
Am instinct când e vorba de dragoste. Dar înainte de instinct există planuri și etape. Nu îmi da viața și tabieturile peste cap! 

VĂRSĂTOR 
Sunt greu de înțeles și nu prea știe nimeni de unde și cum să mă apuce. Dacă sunt prietenos nu înseamnă că flirtez. Am o doză de nebunie, inclusiv în amor. Nu îmi plac angajamentele și nici nu cer așa ceva. Cred în povești de dragoste... dar nu ajungi ușor cu mine în dormitor. 

PEȘTI 
Mă dăruiesc total și sunt un sentimental convins. Mă îndrăgostesc ușor și păstrez amintiri frumoase din fiecare relație. Am imaginație bogată și uneori cred doar în povești. Îmi ofer sufletul pe tavă chiar dacă par inabordabil.

×