x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget ANRCTI: Licitaţie pentru VPN

ANRCTI: Licitaţie pentru VPN

de Alexandru Radescu    |    27 Sep 2007   •   00:00

Autoritatea Naţională pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei va organiza, in luna noiembrie, o licitaţie pentru realizare unei reţele virtuale private (VPN) şi furnizare de servicii de comunicaţii electronice prin retele fixe şi mobile

Autoritatea Naţională pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei va organiza, in luna noiembrie, o licitaţie pentru realizare unei reţele virtuale private (VPN) şi furnizare de servicii de comunicaţii electronice prin retele fixe şi mobile (internet, comunicaţii de date, telefonie fixă şi mobilă).

"In prezent, autoritatea utilizează serviciile de comunicaţii de date şi telefonie fixă şi mobilă furnizate de opt operatori diferiţi. Prin noua procedură de achiziţii se urmăreşte selectarea unui furnizor unic sau a unui consorţiu, au declarat reprezentanţii instituţiei. Prin implementarea şi utilizarea unei soluţii integrate de comunicaţii, bazată pe tehnologia IP (Internet Protocol), ANRCTI preconizează o reducere a costurilor totale pentru servicii de comunicaţii cu aproximativ 25%. Valoarea estimată a contractului se ridică la 972.000 de euro. Termenul limită de primire a ofertelor este 5 noiembrie 2007, ora 16:00, acestea urmănd a fi depuse la sediul ANRCTI. Ofertele vor fi deschise la 6 noiembrie 2007, la ora 12:00.

×
Subiecte în articol: IT