x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Asesoft preia din serviciile de vânzare şi distribuţie Flamingo

Asesoft preia din serviciile de vânzare şi distribuţie Flamingo

de Cristian Ionescu    |    23 Mar 2009   •   00:00

Flamingo International a anunţat ieri direcţionarea unui număr de contracte de distribuţie indirectă deţinute de către Flamingo Distribution Center, divizia de distribuţie a grupului, către Asesoft Distribution.



"Prin această tranzacţie avem ca scop concentrarea grupului nostru către vânzarea directă orientată spre clienţii finali, atât prin retail, cât şi prin contracte corporate de dimensiuni mari. Astfel, ne vom orienta cu precădere asupra segmentului de piaţă unde am alocat cele mai mari investiţii de extindere în ultimii trei ani, respectiv conceptul de retail de suprafaţă mare, precum şi vânzările directe către corporaţii sau proiecte de infrastructură", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Pentru  Asesoft, preluarea vizează gama de produse şi numărul de clienţi, dar m ai ales consolidarea pe acest segment de business

"Trebuie să subliniem faptul că pentru dezvoltarea afacerii Asesoft Distribution aveam nevoie de o creştere a gamei de produse, dar şi a numărului de clienţi adresaţi. Dezvoltarea Asesoft Distribution s-a axat pe vânzări indirecte, prin care produsele ajung la utilizatorii finali prin intermediul unei reţele de parteneri. Ca urmare, consolidarea în cadrul Asesoft a vânzărilor Flamingo de acest tip este un demers care continuă direcţia noastră de creştere", a declarat Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

×
Subiecte în articol: IT asesoft