x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Astăzi are loc lansarea iPhone 7. Informaţii noi au devenit virale

Astăzi are loc lansarea iPhone 7. Informaţii noi au devenit virale

07 Sep 2016   •   15:01
Astăzi are loc lansarea iPhone 7. Informaţii noi au devenit virale

Cu doar câteva ore rămase până la lansarea următorului telefon Apple, un site din Vietnam a publicat impresiile unui utilizator care ar fi avut deja ocazia de a folosi iPhone 7. După cum scriu și cei de la 9to5Mac, impresiile acestuia nu sunt diferite de majoritatea informațiilor pe care le-am primit în ultima perioadă prin intermediul unor leak-uri, scrie Antena 3.ro.

Potrivit utilizatorului, iPhone 7 va fi capabil să înregistreze materiale video la rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă. Niciun dispozitiv comercializat pe piață în prezent nu este capabil de un asemenea lucru, iar telefoanele din generațiile anterioare puteau înregistra doar la 30 fps.

Doar versiunea de 4,7 inci este prezentată, astfel că nu ar fi un feature disponibil doar pe modelul Plus. 9to5Mac menționează că un asemenea feature ar explica și decizia Apple de a dubla capacitatea maximă de stocare disponibilă, întrucât videoclipurile 4K ocupă foarte mult spațiu.

De asemenea, iPhone 7 va fi disponibil și într-o versiune neagră, în cadrul căreia logo-ul de pe spatele telefonului va fi mat.

×
Subiecte în articol: iPhone 7 iPhone 7 Plus gadget Apple