x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Bob Dylan, vocea unui sistem de navigaţie

Bob Dylan, vocea unui sistem de navigaţie

de Cristian Ionescu    |    25 Aug 2009   •   00:00

Bob Dylan şi-ar putea împrumuta vocea unui sistem de navigaţie prin satelit - GPS (Global Positioning System), fiind în discuţii cu mai multe companii producătoare de automobile, a declarat celebrul cântăreţ, în cadrul unei emisiuni a BBC Radio 6.



Arhicunoscut pentru vocea sa cu tonuri nazale, artistul în vârstă de 68 de ani a făcut o demonstraţie pentru ascultători, dându-le acestora o idee despre cum ar fi un sistem de navigaţie în interpretarea sa: "Stânga, pe strada următoare. Nu, dreapta. Ştii ce? Mai bine mergi înainte".

"Probabil că n-ar trebui să fac asta, pentru că eu, oriunde aş merge, întotdeauna ajung în acelaşi loc - Bulevardul Singurătăţii. Din fericire, nu sunt singur acolo. Ray Charles a ajuns înaintea mea", a adăugat Dylan.

Bob Dylan, pe numele adevărat Robert Allen Zimmerman, născut pe 24 mai 1941, în Duluth, Minnesota, este un cântăreţ, compozitor şi poet american, el fiind, de zeci de ani, una dintre figurile reprezentative ale muzicii mondiale. Bob Dylan se află permanent în turneu, de peste 20 de ani, cu al său "Never Ending Tour".

×