x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon MX300 şi MX700

Canon MX300 şi MX700

31 Aug 2007   •   00:00

Fie că eşti o persoană cu bani, fie că nu iţi permiţi să dai foarte mult pe caracteristici in plus, se pare că cei de la Canon au reuşit să mulţumească pe toată lumea, lansănd două imprimante găndite pentru birou.

Laboratoare foto cu fax

Fie că eşti o persoană cu bani, fie că nu iţi permiţi să dai foarte mult pe caracteristici in plus, se pare că cei de la Canon au reuşit să mulţumească pe toată lumea, lansănd două imprimante găndite pentru birou.

MX700. Folosind tehnologia Advanced Copy şi Super G3 fax, PIXMA MX700 este una dintre cele mai complete multifuncţionale de pe piaţă. Poate fi conectată direct la reţea folosind portul ethernet, putănd fi folosită simultan de toate calculatoarele dintr-o reţea, iar cu ajutorul display-ului reuşeşti foarte uşor să faci corecturi in timp real unei poze, iar datorită vitezei de printare - 30 pagini pe minut (ppm) in alb-negru - şi 20 ppm in color, nu va mai trebui să stai să admiri mişcările graţioase ale cartuşurilor pănă termini programul de muncă pentru un simplu memo.

Preţul pentru această imprimantă este de 199.99 dolari.

MX300. Fiind fratele cel mai mic al gamei MX, atăt la propriu, căt şi la figurat, imprimanta PIXMA MX300 Office All-in-One Printer este cea mai bună alegere pentru persoanele care doresc o imprimantă cu care să işi poată desfăşura activităţile zilnice la birou, fără să le ardă la buzunar sau să le incurce pe birou. Imprimanta aceasta a renunţat la display-ul color şi la posibilitatea de a putea fi folosită independent in reţea, dar işi păstrează capabilităţile foto, scannnerul şi posibilitatea de a fi folosită ca fax. Imprimanta poate printa 22 de pagini pe minut in modul alb-negru şi 17 pagini pe minut color, la aceleaşi rezoluţii ca şi MX700, de 4.800 x 1.200 dpi, iar scannerul poate reproduce documentele cu o rezoluţie de 600 x 1.200 dpi.

Preţul estimat pentru MX300 este de 99 dolari.

Fotografii. Capabilităţile foto ale acestor imprimante sunt impresionante. Folosind cernelurile ChromaLife, timpul de viaţă al pozelor pot atinge, in teorie, 100 de ani dacă sunt ţinute intr-un mediu fără lumină (album foto) şi 30 de ani dacă sunt expuse direct in lumină.

Internet mai rapid

Japonia se apucă să imbunătăţească infrastructura internetului, sperănd să mărească vitezele de transfer şi să sporească protecţia impotriva atacurilor electronice şi a viruşilor. Ministrul Comunicaţiilor, Yoshihide Suga, a declarat că Japonia va incepe cercetările pentru o nouă generaţie de reţele care va inlocui internetul actual. Companiile americane se pare că acum au de infruntat nu o companie rivală, ci o ţară intreagă in lupta pentru internet mai rapid. Cercetările se vor finaliza şi se vor materializa abia in anul 2020, conform declaraţiilor ministrului, dar nu-i bai, pănă atunci probabil viteza actuală este de ajuns.

×
Subiecte în articol: gadget