x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cumparaturile on-line, in trend ascendent

Cumparaturile on-line, in trend ascendent

de Mihai Petrescu    |    21 Sep 2006   •   00:00
INTERNET > CUMPARATURI ONLINE
Evolutia magazinelor on-line ne arata in mare parte apetitul tot mai crescut al romanilor pentru cumparaturile efectuate din scaunul comod al calculatorului personal. Emag.ro, spre exemplu, si-a triplat cifra de afaceri in fiecare an, ajungand la 13 milioane de euro in 2005 si preconizand pentru 2006 o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro.

Asistam, pe de o parte, la cresterea continua a numarului de utilizatori de internet, si aparitia mai multor tipuri de conexiuni la preturi din ce in ce mai scazute. Pe de alta parte, preturile online sunt cu 10%-20% mai mici decat cele de pe raft, unde mai pui ca produsele sunt livrate la domiciliul clientului. Una peste alta - economie de timp si bani. Daca e sa facem comparatie, Flamingo a avut in 2005 o cifra de afaceri de 83 de milioane de euro. Anul acesta se preconizeaza o scadere a pietei de retail cu 10%-15%. Cresterea vanzarilor on-line insa nu se opreste aici, specialistii estimand ca peste 2-3 ani aceasta va atinge cota maxima si se va stabiliza.

Notebook Dell Inspiron 1300 Centrino M735, 1.7GHz

Un sistem portabil construit in jurul platformei Intel Centrino, bazat pe un puternic procesor Pentium M, care "bate" la 1,7 GHz, memoria RAM masoara 1 GB, indeajuns pentru cele mai pretentioase aplicatii sau cele mai noi jocuri, iar cei 100 GB, reprezentand capacitatea hard-disk-ului, sunt suficienti chiar si pentru impatimitii multimedia. Notebook-ul beneficiaza de 3 ani de garantie si de optiunea Express Service Pack gratuit.
  • Pret: 2.499 lei
  • Taxa transport: 0
  • Modalitati de plata: virament bancar, numerar, ramburs la curier, card on-line sau in rate.
    www.emag.ro

    Amplituner Sony STR-DE 197

    Un amplituner simplu, elegant si fara prea multe complicatii. Dispune de tuner RDS cu 30 de presetari, doua intrari audio, doua intrari AV , o iesire audio si telecomanda, iar puterea de iesire este de 2x100 W la o frecventa de 8 ohm, dar exista si posibilitatea conectarii a patru boxe. Pretul nu este deloc piperat, iar amplificatorul poate fi o prezenta placuta in camera ta alaturi de doua boxe de apartament.
  • Pret: 646,5 lei
  • Taxa transport: 0
  • Modalitati de plata: numerar, ramburs la curier, card online sau in rate.
    www.marketonline.ro

    Cadou "Daily Gift"

    Cum este foarte posibil sa fiti invitati la o onomastica in ultimul moment si sa nu mai aveti timp sa cumparati cadou persoanei sarbatorite, am gasit pe internet un site "bine dotat", cu o multime de cadouri. Dupa bugetul disponibil, ne-am oprit la acest model ce contine praline Ferrero Rocher, sampanie Montparnasse Franta, piscoturi cu vanilie si cacao Forno Bonomi Italia si reprezinta un original si stilat cadou pentru fiecare zi speciala din viata ta.
  • Pret: 63 lei
  • Taxa transport: 0 (in Bucuresti, comanda minima 100 lei)
  • Modalitati de plata: ramburs la curier, virament bancar
    www.bestshopping.ro

    Scuter Peugeot Ludix One

    Cum de ceva timp prin Bucuresti se tot asfalteaza si blocaje in trafic sunt mai pe toate strazile, ar fi bine sa achizitionam un scuter nou-nout pentru a ne putea face loc mai repede prin aglomeratie. Modelul ales are 49 cmc, putere maxima 4,4 CP, un singur loc disponibil pentru pasageri, un rezervor de 45,78 l, o viteza maxima pe care o poate atinge de 45km/h si cantareste doar 65 kg, fiind excelent pentru deplasarea printr-un oras aglomerat.
  • Pret: 4.695 lei
  • Taxa transport: 0 lei
  • Modalitati de plata: virament bancar, numerar
    www.peugeot-motocycles.ro
  • ×