x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Epson EMP-DM1 - Videoproiector portabil pentru vacanţă

Epson EMP-DM1 - Videoproiector portabil pentru vacanţă

28 Sep 2007   •   00:00

Proiectorul EMP-DM1 face parte din seria Epson Home Entertainment şi promite o experienţă de neuitat datorită capabilităţilor sale de redare DVD şi DivX, dar şi a dimensiunilor reduse.

Proiectorul EMP-DM1 face parte din seria Epson Home Entertainment şi promite o experienţă de neuitat datorită capabilităţilor sale de redare DVD şi DivX, dar şi a dimensiunilor reduse.

Portabil. Fiind creat pentru a fi deplasabil, videoproiectorul căntăreşte numai 3,8 kg, o greutate rezonabilă avănd in vedere că unele proiectoare pot căntări chiar 13 kg sau 14 kg şi are nişte dimensiuni de numai 231 x 320 x 127 mm, căruia ii este croită perfect o geantă de călătorie din partea casei.

High Definition. Deşi poartă sigla HD, proiectorul are o rezoluţie de 480p, care este minimul pentru semnalul digital de tip high definition, dar care totuşi oferă o calitate mult mai bună decăt mufele standard

D-Sub. Proiectorul are o rată de contrast de 300:1, o luminozitate de 1.000 ANSI Lumeni şi o rezoluţie nativă de 854x480 pixeli, fiind perfect pentru redarea filmelor ocazionale, care, ajutate de tehnologia 3LCD nu vor "păli" pe suprafaţa pe care vei proiecta.

DVD Player. Pentru a fi cu adevărat un gadget de vacanţă, EMP-DM1 a fost echipat cu un DVD player inclus care poate reda DivX şi chiar un port USB de pe care poţi reda foarte uşor MP3, WMA şi imagini tip JPEG.

Practic, este un DVD player portabil, cu un ecran căt vrei tu de mare, pe care il poţi folosi in serile plictisitoare de vacanţă pentru a mai anima atmosfera şi pentru a-ţi mai lua găndul de la sunetele ciudate care se aud in afara cabanei unde eşti cazat.

Magazin: http://www.pcfun.ro

Preţ: 2.033,38 RON

×
Subiecte în articol: gadget