x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Florin Talpeş, BitDefender: “Suntem pe radarul firmelor de investiţii”

Florin Talpeş, BitDefender: “Suntem pe radarul firmelor de investiţii”

06 Iul 2012   •   14:31
Florin Talpeş, BitDefender: “Suntem pe radarul firmelor de investiţii”

BitDefender, compania romaneasca de securitate informatica, ar putea trece printr-o runda de investitii la inceputul anului viitor, a declarat Florin Talpes, presedinte si CEO al Bitdefender, la o intalnire cu presa.

“Suntem pe radarul fondurilor de investitii, am inceput si noi sa ne uitam la ce este in piata, dar nu am luat o decizie (…) Anul acesta are loc screening-ul pietei, iar runda de investitii ar putea avea loc la inceputul anului viitor', a precizat Talpes.

In 2007, un grup de 7 investitori romani si americani a achizitionat 7% din actiunile companiei BitDefender, pentru sapte milioane de dolari, an in care compania a deschis un birou si in Silicon Valley.

In ceea ce priveste pietele pe care e prezenta compania romaneasca, in luna decembrie a anului trecut au intrat in Japonia cu produse pentru zona consumer. “In Romania, modelul dominant este free, piata locala inseamna mai putin de 5% din veniturile totale. Romania este una din pietele dificile', a aratat oficialul BitDefender.

In toamna anului trecut, BitDefender contabiliza peste 400 milioane de clienti



×