x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gran Turismo 5 pentru PS3, lansat în România

Gran Turismo 5 pentru PS3, lansat în România

de Cristian Ionescu    |    24 Noi 2010   •   15:22
Gran Turismo 5 pentru PS3, lansat în România

Jocul este disponibil la preţul de 269,99 lei, la Altex, Domo, Flanco şi Media Galaxy. Pachetele speciale includ bundle-uri cu o consolă PlayStation 3 320 GB şi un joc Gran Turismo 5 la preţul de 1.599,99 lei.

“Gran Turismo 5 reprezintă cea mai importantă lansare de joc din acest final de an şi sperăm ca aşteptările îndelungate ale fanilor din România să fie împlinite, odată cu disponibilitatea la raft a jocului, simultană cu cea internaţională”, a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant, Bulgaria şi România.

Jocul este disponibil şi în format 3D, aducand un plus categoric de distractie, utilizatorilor. “Prin Gran Turismo 5 3D, credem cu tărie că utilizatorii produselor de divertisment pentru acasă se vor bucura de experienţa 3D completă”, a declarat Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony România.

Potrivit reprezentantilor, ce de-a cincea ediţie din seria de simulatoare auto Gran Turismo( dezvoltată de Polyphony Digital şi distribuită de Sony Computer Entertainment), GT5 este primul episod dedicat consolei PlayStation 3. Peste 1.000 de maşini şi peste 70 de circuite din 26 de locaţii sunt disponibile pentru jucători.

×