x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hraniti-va animalul de casa prin Internet!

Hraniti-va animalul de casa prin Internet!

21 Aug 2004   •   00:00

Atunci cand ai un caine sau o pisica si trebuie sa pleci din oras pentru cateva zile, incepi sa "alergi" dupa prieteni disponibili sa-ti hraneasca (si nu numai) patrupedele in lipsa ta.

Sigur, prietenul la nevoie se cunoaste, dar uneori chiar si cel mai bun prieten se intampla sa te refuze. Din motive obiective.

Japonezii au gasit o cale (supertehnicizata) pentru a rezolva aceasta problema: iSeePet. Despre ce este vorba?

Un dispozitiv de hranire a catelului/pisicii, conectat la Internet. Seamana cu un filtru de cafea high-tech, emite o melodie prin care poate sa cheme patrupedul la masa (putin dresaj totusi) si are o camera video prin care sa urmariti animalul in timp ce mananca.

CONEXIUNE. Principiul de functionare pare destul de simplu. Mai intai conectati iSeePet la computer, configurati adresa IP, deconectati unitatea de la PC si "va abonati" la conexiunea broadband (nu merge si prin dial-up). Urmatorul pas il prezinta incarcarea unui software inclus in "pachet", dupa care dati "sign in" in contul gratuit iSeePet.

Odata plecat de-acasa, veti controla totul fie printr-un computer conectat la Internet, fie printr-un telefon mobil care are aceasta proprietate.

Toata "minunea" costa 500 de dolari (www.iseepet.com).
×
Subiecte în articol: IT