x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Huawei P10 şi P10 Plus au fost lansate în cadrul Mobile World Congress 2017

Huawei P10 şi P10 Plus au fost lansate în cadrul Mobile World Congress 2017

27 Feb 2017   •   12:06
Huawei P10 şi P10 Plus au fost lansate în cadrul Mobile World Congress 2017
Sursa foto: Huawei Mobile - Twitter page

Huawei Consumer Business Group a lansat modelele sale de vârf din gama Huawei P10 şi Huawei P10 Plus, în cadrul Mobile World Congress 2017, ce se desfăşoară la Barcelona, în perioada 27 februarie - 2 martie 2017, potrivit unui comunicat al companiei remis, luni, Agerpres

Potrivit producătorului, modelele seriei P reprezintă o combinaţie dintre hardware performant şi cele mai recente progrese în materie de software. În plus, noile smartphone-uri integrează noi camere Leica, cu funcţii inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret şi o cameră frontală Leica pentru realizarea de selfie-uri. Telefoanele se remarcă şi prin gama de culori în care vor fi disponibile, precum şi datorită finisajelor premium. 

Odată cu lansarea modelelelor Huawei P10 şi P10 Plus, s-a prezentat şi noul smartwatch Huawei Watch 2 şi Porsche Design Huawei Smartwatch. Accesoriul inteligent 4G combină tehnologiile inovatoare cu atenţia la detalii, caracteristică în general ceasurilor tradiţionale, şi dispune de un design sportiv. 

'Cultura şi tehnologia continuă să se intersecteze în ceea ce priveşte fiecare aspect al vieţilor noastre, aşa că vrem să livrăm produse şi experienţe care să ne îmbunătăţească şi să ne facă mai frumoasă viaţă. Huawei P10 şi P10 Plus se remarcă prin capabilităţile foto excepţionale ale Leica, prin designul unic şi prin inovaţiile hardware, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de utilizare remarcabilă', a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. 

Noile dispozitive Huawei din seria P reprezintă o demonstraţie a angajamentului continuu al brandului în a stabili noi standarde de performanţă şi în a inspira creativitatea în exprimare. Modelul Huawei P10 dispune de Leica Dual-Camera 2.0 pentru realizarea de portrete artistice datorită detecţiei faciale 3D, iluminării dinamice, portrait enhancements, efectului bokeh natural, tehnologiei Huawei Hybrid Zoom, iar Huawei P10 Plus are o cameră de tipul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, prima cameră foto frontală Leica din lume cu un senzor nou, mai luminos, şi o apertură mai mare, pentru autoportrete de o bună acurateţe. 

Camera frontală Leica include o apertură F/1.9 şi un senzor nou care captează mai multă lumină. Funcţiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile în cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri. Huawei P10 şi Huawei P10 Plus detectează automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle. 


Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertură F/1.8. Aceste lentile captează close-up-uri clare, instanee în mişcare şi mai multă lumina în condiţii de iluminare scăzută. Finisajul obţinut prin tehnica Hyper Diamond Cut va fi disponibil pentru variantele de culoare Dazzling Blue şi Dazzling Gold. Modelele în variantele de culoare Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black şi Prestige Gold, vor fi disponibile cu un finisaj clasic, iar varianta de culoare Ceramic White va fi disponibilă cu un finisaj de tip high gloss. 

Agerpres scrie că procesorul Kirin 960 şi interfaţă EMUI 5.1 permit o experienţă de comunicare mai avansată, precum şi conectivitate superioară. Huawei P10 Plus dispune de sistemul de antene 4x4 MIMO (4 antene fizice), care suportă reţele 4,5G şi permite conexiuni mai stabile şi mai rapide, în mai multe zone, chiar şi acolo unde semnalul este slab. 

Ambele modele, Huawei P10 şi Huawei P10 Plus, încorporează de asemenea un sistem de antene Wi-Fi MIMO 2x2 (două antene) pentru o acoperire mai bună şi viteză mai mare. Pentru utilizatorii care îşi doresc o navigare mai precisă şi mai rapidă prin intermediul hărţilor şi a aplicaţiilor, tehnologia Huawei HiGeo combină informaţii de tip Big Data pentru a permite detectarea locaţiei, făcând posibilă navigarea uşoară. 

Smartphone-urile Huawei P10 şi P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie a.c în 30 ţări şi regiuni, urmând că disponibilitatea pentru restul ţărilor şi regiunilor să fie anunţată ulterior. 

Produsele şi serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de ţări, deservind mai mult de o treime din populaţia lumii. Compania deţine 16 centre R&D în ţări precum SUA, Germania, Suedia, Rusia, India şi China. 

Huawei Consumer BG pune la dispoziţia utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă şi servicii cloud.

×