x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Aug 2007   •   00:00
TRANZACŢIE. O parte din activele producătorului romăn de software Fighsoft Multimedia au fost achiziţionate de compania americană Digicurve, producător şi furnizor de conţinut multimedia online. Fightsoft produce soft pentru terminalele mobile, inclusiv aplicaţii şi licenţe. In urma tranzacţiei, firma romănească va primi 40 de milioane de acţiuni emise de Digicurve, care vor fi distribuite acţionarilor. După incheierea procedurii de transfer al activelor, Digitcurve işi va schimba denumirea in Fightersoft Multimedia Corporation.


VĂNZĂRI. Numărul dispozitivelor mobile de navigaţie văndute in al doilea trimestru al anului a ajuns la 7,4 milioane la nivel global, potrivit datelor companiei Canalys. Creşterea faţă de perioada similară a lui 2006 este de 116%, iar faţă de primul trimestru al acestui an este de 2 milioane de unităţi. Regiunea EMEA reprezintă 60% din piaţa de profil, in timp de SUA işi adjudecă o cotă de piaţă de 26%.


TELECOMANDĂ UNIVERSALĂ. Genius a lansat telecomanda universală, Remote 800. Cu o putere de operare de peste 10 m, dispozitivul poate controla peste opt aparate electronice de tipuri diferite. Remote 800 are un ecran de tip LCD Touchscreen. Stochează peste 60 de comenzi diferite pentru o tastă, are un detector de mişcare pentru pornire automată, detectează lumina ambientală şi activează automat background-ul.

SISTEM DE BOXE. Logitech a lansat G51 Surround Sound Speaker System, un sistem de boxe pentru gameri. Aceştia pot profita de avantajele sunetului surround, spre exemplu, la jocurile first-person-shooter, in care ii pot auzi pe duşmani strecurăndu-se in spatele lor. Dacă se trage asupra lor, vor şti din ce direcţie vin gloanţele.

×
Subiecte în articol: IT