x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    03 Sep 2007   •   00:00
CAMERE FOTO. Canon lansează şase noi modele de camere digitale. Fiecare dintre cele şase fotocamere - patru modele PowerShot şi două modele Digital IXUS, este dotată cu procesorul DIGIC III, cu tehnologia de detectare a feţei şi de corectare a ochilor roşii, tehnologia de stabilizare optică a imaginii (IS) şi de capacităţi ISO mari. PowerShot G9 dispune de o rezoluţie de 12,1 MP, inregistrare in format RAW, zoom optic 6x şi ecran LCD PureColor II 3.0 inci. Digital IXUS 960 IS are corp de titaniu şi dispune de o rezoluţie de 12.1 MP, zoom optic 3.7x şi ecran LCD 2.5 inci. (A.R.)


GPS. Garmin a anunţat lansarea noii serii de sisteme de navigare nuvi 700. Toate sistemele din serie au un transmiţător FM integrat, permiţănd utilizatorilor să transmită wireless comenzi, apeluri telefonice (modele de telefoane selectate) sau MP3-uri prin intermediul sistemului audio al autovehiculului. Sistemul dispune de 10.000 de puncte track-log, memorăndu-se locurile prin care ai trecut. (A.R.)


TEHNOLOGIE. Fujitsu Siemens a lansat Esprimo E5925, conceput să economisească energie, şi Esprimo P5925, bazat pe chipsetul Intel Q35. Potrivit rezultatelor din teste, intreg consumul de energie din noile modele a fost redus cu aproape 45%, in comparaţie cu un sistem ce foloseşte o tehnologie veche de doi ani. Noul sistem opreste display-ul după 10 minute, iar hard-disk-ul după 15 minute. Dupa 20 de minute, sistemul intră in modulul stand-by şi după o oră este activat modulul maxim de salvare a energiei. (A.R.)

×
Subiecte în articol: IT