x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    12 Sep 2007   •   00:00
PREPAY. Cosmote a lansat o cartelă reincărcabilă in valoare de 2 euro (plus TVA), cel mai ieftin pachet preplătit care conţine un card SIM. Utilizatorii noii cartele primesc un credit iniţial de 1 euro, care poate fi reincărcat cu valori cuprinse intre 3 şi 30 de euro, la care se aplică un bonus de 20% din valoarea reincărcată. In plus, au posibilitatea de a opta pentru una din cele trei extraopţiuni disponibile.


LANSARE.
Panda Security a anunţat lansarea oficială pe piaţa din Romănia. Compania este al doilea producător de sisteme de securitate din Europa şi al patrulea din lume. Prin lansarea reprezentanţei de la Bucureşti, producătorul de soluţii de securitate işi propune să atingă o cotă de piaţă de 35% in următorii 5 ani.


DIRECTOR NOU. Tornado Sistems are un nou director executiv in persoana domnului Gerald Maier, cetăţean austriac cu o experienţă de peste 20 de ani in industria IT. Din anul 2000 pănă in prezent Maier a ocupat funcţia de director executiv la compania austriacă Actebis. Tornado a inregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 105 mil. euro, in creştere cu aproape 27% faţă de anul precedent.

×
Subiecte în articol: IT