x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Sep 2007   •   00:00
MULTIFUNCŢIONALE. Xerox a lansat seria de echipamente multifuncţionale pentru birou WorkCentre 7328/7335/7345 care incorporează tehnologie laser color. WorkCentre imprimă fişiere in formate .pdf şi .jpg şi direct de pe un stick USB sau de pe un card media, prin intermediul unor cititoare care se pot instala suplimentar. Viteza de imprimare este de 28 ppm a/n şi 26 ppm color pentru versiunea 7328, 35 ppm a/n şi 31 ppm color pentru versiunea 7335 şi 45 ppm a/n şi 35 ppm color pentru versiunea 7345. Rezoluţia maximă de imprimare este de 1200 x 1200 dpi. (A.R.)


TURN RADIO.
Ericsson a prezentat un nou concept de turn radio: tower tube. Un turn din beton flexibil, cu diametrul de 5 m şi inălţimea de 40 m, care adăposteşte toate echipamentele staţiei radio, inclusiv antenele. Acest tip de beton este "mult mai ecologic" in comparaţie cu oţelul tradiţional, deoarece in cursul procesului de producţie şi transport se degajă
cu 30% mai puţine emisii de CO2.


SOLUŢII GRAFICE.
Nvidia a lansat in seria de soluţii grafice Quadro pentru clasa de mijloc şi entry-level 2D şi 3D adresate profesioniştilor din domeniile CAD/CAM, DCC, medicină, financiar şi utilizatorilor de conţinut video digital. Dezvoltatorii de jocuri care deţin modele poligonale cu multe structuri optimizate din punct de vedere al performanţei vor dedica mai multe shadere texturilor. Inginerii din domeniul auto şi cel al aviaţiei, ale căror modele constau in modele poligonale de inaltă densitate, cu puţine texturi sau chiar deloc, vor folosi cea mai mare parte a plăcii pentru calculele vertecşilor. (A.R.)

×
Subiecte în articol: IT