x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info IT 19 septembrie 2007

Info IT 19 septembrie 2007

de Alexandru Radescu    |    19 Sep 2007   •   00:00

Operatorul O2, divizie a grupului spaniol Telefonica, şi retailerul Carphone Warehouse au incheiat un acord cu Apple pentru comercializarea aparatelor iPhone in Marea Britanie.

TEHNOLOGIE. IBM a lansat in Romănia Lotus Notes 8 şi Lotus Domino 8. Lotus Domino este o familie de servere care oferă infrastructură pentru aplicaţii de colaborare şi baze de date, incepănd de la servicii de poştă electronică pănă la tranzacţii web. Lotus Notes 8 oferă mesagerie instant şi interactivitate, utilitare pentru crearea şi editarea documentelor, interacţionănd cu aplicaţii de business personalizate, inclusive Help Desk, CRM, bloguri etc. (A.R.)

IPHONE. Operatorul O2, divizie a grupului spaniol Telefonica, şi retailerul Carphone Warehouse au incheiat un acord cu Apple pentru comercializarea aparatelor iPhone in Marea Britanie. Terminalul va fi văndut pe piaţa britanică din 9 noiembrie, iar clienţii vor semna contracte pe termen de 18 luni, la preţuri de 35, 45, respectiv 55 de lire sterline. Apple ar putea anunţa, in această săptămănă, un alt acord cu T-Mobile, divizie a Deutsche Telekom, precum şi cu Orange, divizia de telefonie mobilă a France Telecom, pentru distribuirea iPhone pe pieţele din Germania şi din Franţa.

×
Subiecte în articol: IT