x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Internet - Cumparaturi online

Internet - Cumparaturi online

01 Feb 2007   •   00:00

Imprimanta foto Canon Selphy CP510

 

Cu ajutorul acestei imprimante poti scoate singur pozele preferate la calitate si la costuri apropiate de cele de la laboratorul foto. Canon CP510 foloseste tehnologia de transfer termic pentru a imprima pozele (chiar si direct de pe aparatul foto), care sunt garantate de producator ca rezista 100 ani. Un pachet de 36 de hartii foto si ribonul necesar imprimarii costa in jur de 45 lei.
● Pret: 109,60 lei ● Taxa transport: 0 lei ● Modalitati de plata: numerar la livrare, ordin de plata. ● www.ultrapro.ro  

Role Rollerblade Geoblade 1.3

 

Desi suntem in plin sezon de iarna, temperatura din timpul zilei nu ne indica deloc acest lucru, ci mai degraba faptul ca a venit primavara. Cu aceste role poti sa te plimbi in voie pe trotuarele din orasul tau si sa iei o gura de aer facand in acelasi timp si sport. Stim cu totii ca face bine atat la silueta, cat si organismului. Rolele au combinatia de culori rosu cu negru, sunt dotate cu patru roti de 78 mm si sunt concepute pentru patinatorii de nivel intermediar.
● Pret: 565 lei ● Taxa transport: 0 lei ● Modalitati de plata: numerar la livrare, ramburs posta. ● www.hypersport.ro  

Sapca de iarna Dimineata cand pleci de acasa nu este totusi atat de cald ca si in timpul zilei si iarna isi face simtita prezenta. Tocmai pentru a avea o deplasare cat mai placuta la serviciu, scoala sau oriunde avem treaba este recomandata o astfel de sapca. Sapca este atat pentru vremea rece cat si cea calduroasa, este conceputa din material moale. Are un cozoroc dur si se poate regla marimea in functie de nevoi cu ajutorul unui velcro. Este disponibila in culorile gri si negru.
● Pret: 21 lei (comada minima 30 lei fara TVA) ● Taxa transport: 12 lei ● Modalitati de plata: numerar la livrare, ordin de plata, card online. ● www.fungift.ro  

Televizor LCD Panasonic TX-26LX500P

 

O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, anumite produse s-au aliniat si ca pret celor din comunitate. Televizoarele LCD care s-au ieftinit cu 40%. Modelul face parte din gama de produse Viera de la Panasonic si te incanta in primul rand prin designul lui elegant si prin tehnologiile oferite. Televizorul dispune de sistemul de procesare al semnalului "3D Colour Management", care apropie calitatea imaginii de cea din viata reala, de tehnologia LCD AI care imbunatateste luminozitatea imaginii, accentueaza adancimea negrului si mareste graduatia culorii, si este HD Ready acceptand astfel formatele de semnal 1080i si 720p.
● Pret: 3045 lei ● Taxa transport: 0 lei ● Modalitati de plata: numerar la livrare, ordin de plata. ● www.neomax.ro

 

3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU - 3DOTS STORIES

×
Subiecte în articol: plata