x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii - Neighbours From Hell

Jocul saptamanii - Neighbours From Hell

15 Iun 2004   •   00:00

Razbunare, dulce razbunare…

Il stiti pe vecinul care va trezeste sambata dimineata pe la ora sapte si trei minute? Dar pe ala care cheama politia pentru ca v-a scapat o farfurie pe jos si l-ati trezit din somn? Ei bine, acum aveti ocazia sa va razbunati pentru tot ce ati indurat de-a lungul vietii de la cei cativa nesuferiti care nu au altceva de facut toata ziua decat sa barfeasca si sa va scoata pe voi din sarite: jucati Neighbours from Hell!

Povestea jocului este extrem de stimulanta: cel mai "iubit" dintre vecinii tai scoate banii de la saltea si pleaca in croaziera impreuna cu iubirea vietii lui, Olga, pe care incearca sa o seduca. Ce pocitanie e vecinul, dar sa o vedeti pe Olga si pe fie-sau...

In loc sa dati bairam de fericire ca scapati de pacoste, va hotarati sa va razbunati, transformandu-i concediul intr-un cosmar. Asa ca va ascundeti pe vasul de croaziera si ii faceti farse: cat mai multe si cat mai dureroase, asa, sa simta... Aveti nevoie se un Procesor PIII la 500 Mhz, 128 RAM si placa video de 32 Mb. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT