x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget La curent cu ultimele rezultate

La curent cu ultimele rezultate

de Mihai Petrescu    |    21 Dec 2006   •   00:00
INTERNET > ADRESE UTILE
Internetul este o sursa la indemana pentru a afla cele mai noi stiri, incluzandu-le si pe cele sportive, pe care cei mai multi le gusta in fiecare moment al zilei. Stirile sportive sunt cu atat mai bune, cu cat sunt mai proaspete sau chiar din momentul desfasurarii evenimeNtelor, adica "live".

www.onlinesport.ro
Pe acest site veti gasi cele mai proaspete informatii din lumea sportului, stiri, rezumate, poze si imagini video de la evenimentele sportive recente sau aflate in desfasurare. Foarte interesant este modulul de transmisie live a unei partide de fotbal, handbal etc., cu ajutorul caruia poti vedea minut cu minut desfasurarea meciului si chiar emite pareri si comentarii alaturi de ceilalti participanti la forum. De asemenea, poti gasi clasamente actualizate ale tuturor competitiilor, interviuri cu sportivi si cronici de la evenimente sportive.

www.sportinfo.ro
Site-ul reprezinta o alta sursa de informatie sportiva, din pacate nu chiar atat de detaliata cum ne-am fi dorit. Spre deosebire de precedentul site de informatii sportive, aici veti gasi stiri "brute", care nu sunt insotite de imagini video sau de fotografii decat foarte rar. Insa, pentru cei care doresc a se informa cat mai bine din lumea sportului, site-ul este bine organizat si contine informatii si stiri din toate sporturile existente, printre acestea numarandu-se chiar si ciclismul, snooker-ul, tenisul de masa s.a.m.d.

www.fungift.ro
Sarbatorile de iarna sunt atat de aproape incat e vremea cadourilor pentru cei dragi. Si, cum nici unul dintre noi nu scapam asa usor de acest moment, ar fi timpul sa gasim cate ceva pentru fiecare dintre cei apropiati noua. In acest fel am ajuns pe site-ul acesta si am incercat sa gasesc cadouri potrivite, acestea fiind bine organizate, avand posibilitatea de a alege cadouri speciale pentru copii, femei sau barbati. Cum comanda a depasit 100 de lei, livrarea acestora la domiciliu a fost gratuita.

www.infoturism.ro
Daca totusi de Sarbatori ne hotaram sa nu stam acasa si ne dorim sa petrecem Craciunul sau Revelionul departe de casa, pe acest site putem gasi oferte care mai de care, in functie de buget, locatie sau chiar si de temperatura de la fata locului. Putem opta pentru o vacanta intr-un loc cu multa zapada, atat in Romania, cat si in strainatate, sau cu mult soare in locuri exotice de pe glob, dar care ne vor scoate mult mai multi bani din buzunar. Alegerea va apartine in functie de si de bugetul disponibil pentru aceasta aventura.

doizece.neogen.ro
Pentru situatii disperate in care gerul de afara ingheata chiar si pietrele si ne este frica sa nu degeram sau chiar si in situatii de plictiseala acuta, la gura sobei sau la caldura caloriferului, din confortul scaunului din fata calculatorului ne putem relaxa alaturi de jocurile propuse de cei de la "doizece", cum ar fi: poker, whist, bridge, tintar, table, sah s.a.m.d., cu conditia sa gasim parteneri de jocuri, care sa fie on-line, lucru pe care l-am observat ca este posibil la orice ora din zi, chiar si din noapte. Aici ne putem relaxa sau ne putem petrece intr-un mod placut timpul liber de care dispunem. Bafta!

×