x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lansarea Blackberry Venice confirmată pentru noiembrie prin 2 GIF-uri

Lansarea Blackberry Venice confirmată pentru noiembrie prin 2 GIF-uri

21 Aug 2015   •   12:04
Lansarea Blackberry Venice confirmată pentru noiembrie prin 2 GIF-uri
Evan Blass, care se pare că a fost până acum sursa pentru toate informaţiile scăpate în presă cu privire la BlackBerry Venice, ne-a oferit posibilitatea de a arunca un ochi asupra smartphone-ului BlackBerry cu Android.

Pe contul personal de Twitter, Evan a postat 2 GIF-uri care vin în completarea imaginilor pe care le-am văzut până acum cu Venice. Postarea originală vine însoţită de o informaţie cu privire la perioada de lansare a dispozitivului: "BlackBerry Venice confirmat pentru noiembrie la toate cele patru transportatori naționale din SUA.", informează Noobz.ro.

Dacă această informaţie este reală, ne-am putea aştepta la o revenire spectaculoasă a BlackBerry şi la o livrare la un volum destul de mare.

Venice se aşteaptă să aibă un display mare în partea de sus, care se glisează în sus pentru a dezvălui o tastatura caracteristică BlackBerry. Aşa cum putem observa din imaginile de astăzi, Venice ar putea avea un display curbat, asemeni Samsung Galaxy S6 Edge şi Edge+.

Vezi AICI GIF-urile care ne permit să aruncăm o privire mai în amănunt asupra smartphone-ului cu Android pe care îl va lansa BlackBerry. 

×
Subiecte în articol: BlackBerry Venice