x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Licitaţie de 3,57 milioane de euro pentru un sistem de management şi arhivare electronică

Licitaţie de 3,57 milioane de euro pentru un sistem de management şi arhivare electronică

de Cristian Ionescu    |    17 Aug 2009   •   00:00

Agenţia Naţională de Integritate, va organiza, la 2 octombrie, o licitaţie pentru achiziţionarea unui sistem informatic de management şi arhivare electronică a documentelor, valoarea estimativă contractului, cu o durată de patru ani, ridicându-se la 3,57 milioane euro (TVA inclus).



Contractul presupune furnizarea de aplicaţii software şi servicii de arhivare computerizată, instalare de computere şi de echipament de procesare a informaţiilor. "Contractele subsecvente privind serviciile recurente se vor atribui pe an bugetar. Cantităţile estimative ale contractelor subsecvente de servicii vor fi proporţionale cu disponibilităţile financiare ale ANI. Se estimează o valoare de minim 450.000 euro/an bugetar şi maxim 700.000 euro/an bugetar pentru fiecare contract subsecvent", se arată în anunţul de participare publicat de instituţie.

ANI estimează că volumul estimat să fie arhivat electronic într-o perioadă de patru ani este de aproximativ 20 milioane de pagini. Perioada maximă de finalizare a serviciilor de arhivare pentru volumul unei tranşe va fi de 30 zile, începând cu data predării acestora.

Viitorii ofertanţi vor depune o garanţie de participare în sumă de 50.000 de lei, precum şi o garanţie de bună execuţie în cuantum de 4% din valoarea fără TVA a contractului subsecvent.

×