x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Maguay a livrat computere către SRI

Maguay a livrat computere către SRI

24 Sep 2009   •   00:00

Maguay a livrat 3300 de computere către Serviciul Român de Informaţii.



Maguay a livrat, în prima parte a anului, 3.000 de desktopuri şi 300 de laptopuri către Serviciul Român de Informaţii, iar către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală 2.500 de staţii de lucru.

"Acestea sunt contracte câştigate prin licitaţii electronice. Ne-am orientat către segmentul public, reducând preţurile, ca să devenim competitivi. Totuşi, şi aici sunt probleme cu contractele semnate, legate de achitare", a declarat azi Eduard Pughin, director operaţional al companiei.

Maguay a înregistrat în primul semestru o creştere cu 40% a cifrei de afaceri, la şapte milioane euro, ca urmare a orientării către proiectele publice.
"În primele şase luni, am asamblat peste 5.000 de desktopuri şi 1.700 de notebook-uri şi netbook-uri. Pentru întregul an, avem stabilit un obiectiv de 13 milioane de euro pentru cifra de afaceri, şi, deocamdată, suntem în grafic, dar ca să fim siguri că-l vom atinge, avem nevoie de contracte semnate. Acestea, însă, nu depind de noi, mediul economic românesc este foarte fragil, nu avem economie şi, de aceea, nu putem emite predicţii", a mai spus Pughin, citat de Mediafax.

"N-am concediat din personal, am încercat să restrângem cheltuielile. Chiar am avea nevoie de mai mulţi angajaţi, dar încercăm să creştem eficienţa personalului", a arătat Pughin.

Maguay a fost înfiinţată în 1997 de către Pavel Pughin, directorul general al companiei, împreună cu Eduard Pughin şi Corvin Pughin.
.

×