x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget MApN vrea să cheltuie 1,5 milioane euro pe imprimante

MApN vrea să cheltuie 1,5 milioane euro pe imprimante

de Cristian Ionescu    |    26 Aug 2009   •   00:00

Ministerul Apărării Naţionale, prin UM 02415 din Bucureşti, a publicat un anunţ de participare în vederea încheierii unui acord-cadru pe trei ani privind achiziţionarea de imprimante, suma pe care Ministerul estimează că o va plăti fiind de peste 1,5 milioane de euro, fără TVA.



MApN doreşte să achiziţioneze imprimante laser, imprimante matriciale şi imprimante cu jet de cerneală. De asemenea, contractul va fi împărţi pe loturi, iar MApN solicită garanţie de participare pentru fiecare lot în parte.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru pentru cumpărarea de imprimante de către Ministerul Apărării, prin respectiva unitate militară, cu un singur agent economic, durata acestui acord cadru fiind de 38 de luni începând de la data atribuirii contractului. Valoarea estimată fără TVA este, potrivit anunţului de 6.878.277 lei, echivalentul în euro a circa 1, 599 milioane euro.

Suma va fi finanţată de la bugetul de stat, dar şi din bugetul de venituri şi cheltuieli proprii, iar plata se va face prin cont deschis la Trezorerie, conform precizărilor din proiectul de contract din documentaţia de atribuire.

MApN va organiza o licitaţie deschisă, electronică, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Etapa finală de licitaţie electronică se va desfăşura în două runde, fiecare rundă având durata de o zi. Între cele două runde va fi o pauză de o zi.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 septembrie, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 septembrie, ora 10.00. Deschiderea ofertelor este programată pentru 21 septembrie, ora 12.00.

×
Subiecte în articol: redactie