x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Mic, dar voinic

Mic, dar voinic

08 Sep 2007   •   00:00

Modelul Cyber-shot H3 de la Sony se remarcă prin design-ul care face din aparat cel mai mic model de acest tip. Cu o rezoluţie de 8,1 megapixeli efectivi, camera dispune de obiectiv Carl Zeiss cu zoom optic de 10x.

Modelul Cyber-shot H3 de la Sony se remarcă prin design-ul care face din aparat cel mai mic model de acest tip. Cu o rezoluţie de 8,1 megapixeli efectivi, camera dispune de obiectiv Carl Zeiss cu zoom optic de 10x. Smart Zoom 17 X HD permite realizarea unor fotografii bune pentru a fi admirate pe un televizor cu diagonală mare HD-Ready. Camera dispune de un procesor de imagine rapid, BIONZ, şi ajustează expunerea şi contrastul cu ajutorul tehnologiei Dynamic Range Optimiser, optimizor de gamă dinamică. Modelul dispune de un modul Sport de fotografiere, caracterizat printr-o viteză mare de declanşare, de 1/2000 secunde, cu autofocus predictiv pentru claritatea obiectelor in mişcare. H3 căntăreşte doar 246 de grame fără baterie şi măsoară 106 mm lăţime, 68,5 mm inălţime şi 47,5 mm grosime. Funcţia de detecţie a feţelor permite realizarea unor portrete clare, chiar şi in condiţiile unui zoom ridicat sau de lumină scăzută, parametrii fiind setaţi automat. Funcţiile de retuşare a fotografiilor sunt suficiente pentru a nu mai fi nevoiţi să apelaţi la un PC.

Totul pentru jocuri

Gamerii işi vor putea imbunătăţi experienţa de joc prin intermediului noului sistem de boxe de la Logitech, special conceput pentru ei, G51 Surround Sound Speaker System. Sistemul oferă un sunet surround de 360 de grade cu sau fără o sursă audio de canale multiple. Cu o putere totală de 155 waţi RMS, boxele dispun de o tehnologie care produce un cămp de sunet uniform. Sistemul va fi disponibil din octombrie, la un preţ de 189,99 euro.

Â

Zămbiţi! Aparatul ştie

Modelele Cyber-shot T200 şi T70, de la Sony, ştiu că momentul perfect pentru o fotografie este atunci cănd zămbiţi şi de aceea se declanşează automat cănd detectează această expresie pe chipul dumneavoastră. Funcţia de detecţie a feţelor ajustează in mod automat expunerea, bliţul şi alte setări. T200 are un obiectiv puternic cu un zoom optic 5x, o rezoluţie de 8,1 megapixeli efectiv şi un ecran LCD de 3,5 inch. Dacă aveţi un televizor HD, aveţi o ieşire PHoto TV HD care vă permite să vizualizaţi imaginile de inaltă definiţie.

Â

Acum deţii controlul

Dacă incă mai aveţi impresia că nu controlaţi totul in casă (la dispozitive electronice mă refer), puteţi incerca şi varianta Remote 800 de la Genius. Telecomanda are o putere de operare de peste 10 m şi de ea "ascultă" peste opt aparate electronice de tipuri diferite, prin introducerea codului acestora in memorie. Remote 800 are un ecran TouchScreen, pentru o viteză mare de răspuns, şi un senzor care detectează lumina ambientală, activănd cănd e cazul fundalul portocaliu. O singură tastă poate stoca peste 60 de comenzi diferite.

Cinema HD

Proiectorul IN76, de la InFocus, iţi atrage imediat privirea printr-un design deosebit care sparge tiparul obişnuit, paralelipipedic, atăt de des intălnit in mediul business. Modelul este un proiector DLP cu o rezoluţie nativă de 1.280 x 720 pixeli (High Definition). Efectul curcubeu este combătut cu mai mult succes decăt in cazul tehnologiilor anterioare, obiectivul format din 12 elemente din sticlă oferind o imagine clară, la un zoom de 1.3:1. Aparatul căntăreşte 4,22 kilograme şi are dimensiunile 360,7 mm x 119,4 mm x 360,7. Procesarea video cade in sarcina tehnologiei PixelWorks DNX. Luminozitatea maximă este de 1000 ANSI Lumeni, cu o rată de contrast de 3000:1. IN76 este foarte simplu de poziţionat, avănd o bază pe care pivotează cu uşurinţă, iar in cazul in care se doreşte montarea lui pe tavan, acest segment poate fi indepărtat cu uşurinţă. Proiectorul are un preţ recomandat de iris de 1619 euro fără TVA.

×
Subiecte în articol: gadget