x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Microsoft lansează IE 8

Microsoft lansează IE 8

de Cristian Ionescu    |    21 Mar 2009   •   00:00

Microsoft a lansat ieri nouă versiune Internet Explorer 8, care blochează de două până la patru ori mai multe atacuri malware decât alte browsere, potrivit reprezentanţilor companiei.



Microsoft susţine că noul browser este cea mai bună soluţie pentru cei care navighează pe internet şi speră sa-i aducă înapoi pe cei care au migrat către browserele alternative (Firefox, Opera, Chrome, etc.). Poate fi downloadat în 25 de limbi (nu şi în limba română), începând de ieri. Potrivit oficialilor, Internet Explorer 8 îndeplineşte cele mai acute nevoi ale utilizatorului: securitatea, uşurinţa de folosire şi performantă. Potrivit unui studiu recent, comandat de Microsoft şi National Cyber Security Alliance şi realizat de Harris Interactive, 91% dintre adulţii americani sunt îngrijoraţi de ameninţările online în curentul climat economic, iar 78% ar fi mai dispuşi să aleagă un browser cu soluţii de securitate integrate, decât ar fi fost în urmă cu 2 ani. Potrivit aceluiaşi studiu, 37% dintre oamenii intervievaţi se tem să cumpere produse online, pentru că ar trebui să dea informaţii private, care ar putea fi interceptate.

"Clienţii au arătat clar ce îşi doresc de la un browser web: - securitate, viteză şi uşurinţă în folosire. Cu IE 8 livrăm un browser care îi duce pe oameni către informaîia necesară mai rapid şi le oferă un nivel de protecţie pe care nici un alt browser nu îl poate egala", a declarat Steve Ballmer, CEO Microsoft.

×
Subiecte în articol: IT