x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Microsoft optimizează capabilităţile Touch pentru Windows 7

Microsoft optimizează capabilităţile Touch pentru Windows 7

de Cristian Ionescu    |    26 Mar 2009   •   00:00

Funcţiile multi-Touch vor face parte din mult aşteptata versiune de Windows 7 în sistem "built-in" şi va fi "un mod de primă clasă de a reacţiona cu PC-ul, alături de mouse şi tastatură, au declarat reprezentanţii Microsoft.



Potrivit acestora, PC-urile multi-touch vor deveni foarte populare în utilizarea zilnică şi vor impulsiona vânzările pentru domeniile în care sunt folosite. "Puţini oameni au fost sceptici în legatură cu introducerea acestui mod de interacţiune cu PC-ul, iar principala problemă pe care au ridicat-o a fost că ar rămâne amprente pe ecran" au declarat într-o postare pe blog-ul de dezvoltare al Windows 7, membrii echipei care coordonează proiectul Touch.

Potrivit acestora, în timp ce unele aplicaţii vor fi optimizate pentru atingere, cum ar fi Internet Explorer şi Windows Media Center, programele care nu suportă momentan asemenea capabilităţi vor avea de asemenea, un anumit nivelul de control.

Windows 7 ar putea fi lansat la începutul anului 2010. O versiune de testare va fi disponibilă publicului la sfârşitul lunii mai.

×
Subiecte în articol: IT