x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Netcity - Un proiect de 202 milioane de euro

Netcity - Un proiect de 202 milioane de euro

de Jurnalul National    |    28 Sep 2007   •   00:00

Primăria Capitalei şi UTI Systems vor semna pănă la 15 octombrie contractul privind realizarea reţelei de fibră optică Netcity, proiect in valoare de 202 milioane de euro, a declarat Alexandru Radu, director executiv in cadrul Primăriei.



Primăria Capitalei şi UTI Systems vor semna pănă la 15 octombrie contractul privind realizarea reţelei de fibră optică Netcity, proiect in valoare de 202 milioane de euro, a declarat agenţiei Mediafax, Alexandru Radu, director executiv in cadrul Primăriei.

Căştigătorul licitaţiei are obligaţia ca in următorii doi ani de la data atribuirii contractului să monteze reţele de telecomunicaţii subterane pe 1.350 de străzi, urmănd ca pănă in anul 2011 să finalizeze proiectul pe toate cele peste cinci mii de artere ale Capitalei.

Impreună cu subcontractorii Ericsson Romănia, Alcatel Lucent şi Neotel, UTI Systems a depus in luna august singura ofertă pentru proiect şi va suporta in intregime costurile aferente acestuia.

Reţeaua va fi concesionată lui UTI Systems pentru 49 de ani, perioadă in care venitul mediu anual din exploatarea Netcity se va ridica la 35,49 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: IT