x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget O companie germană a creat căştile wireless, rezistente la apă

O companie germană a creat căştile wireless, rezistente la apă

31 Ian 2015   •   19:00
 O companie germană a creat căştile wireless, rezistente la apă

Un dispozitiv revoluţionar produs de compania germană Bragi Dash va apărea pe piaţă în luna aprilie. Este vorba despre o pereche de căşti inteligente wireless de dimensiuni foarte mici, cu un design anatomic, care vor putea fi purtate în ureche oricând şi…oriunde, potrivit awarness-time.com.

Dispozitivul este rezistent la apă, şi, prin urmare, consumatorii vor putea să asculte muzica preferată chiar şi atunci când înoată sau fac duş.

Mai mult decât atât, căştile sunt prevăzute cu o memorie internă de 4GB, care permite stocarea de fişiere audio direct în aparat, fără a mai fi nevoie de alte dispozitive pe care utilizatorul să le poarte asupra lui.

Căştile interne au fost realizate de o companie aflată la început de drum, numită Bragi, care a fost finanţată de utilizatorii unei platforme online de încurajare a afacerilor, numită Kickstarter. Dezvoltatorii produsului au primit astfel aproape 3 milioane şi jumătate de dolari de la 16.000 de utilizatori ai platformei care au crezut în ideea lor de afaceri.

Căştile sunt wireless şi permit ascultarea de muzică prin intermediul conexiunii Bluetooth. Ele sunt prevăzute, de asemenea, cu un sistem de monitorizare a activităţilor fizice care poate măsura distanţele parcurse, viteza, cadenţa paşilor, bătăile inimii sau caloriile cosumate.

Dispozitivul are şi un accelerometru încorporat care poate fi controlat cu ajutorul gesturilor. De exemplu, puteţi răspunde la un apel dacă înclinaţi capul sau puteţi afla starea vremii dacă vă uitaţi spre cer. Preţul de pornire nu va fi mic - în jur de 300 de dolari. (I.D)

 

×
Subiecte în articol: Bragi Dash