x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Program buy-back şi la Cosmote

Program buy-back şi la Cosmote

de Alexandru Radescu    |    29 Apr 2011   •   19:34

După Orange, iată că şi Cosmote introduce programul buy-back: posibilitatea de a ne schimba vechile telefoane mobile cu unele noi sau de a beneficia de alte produse din magazine, plătind doar diferenţa dintre preţul de raft şi valoarea cupoanelor de reduceri obţinute în schimbul terminalelor predate.

Oferta de buy-back, disponibilă în magazinele Cosmote, Germanos, Zapp, este adresată persoanelor fizice, atât clienţi ai operatorului cât şi altor reţele.

Pentru a fi eligibile în programul de buy-back, telefoanele mobile trebuie să includă bateria, să fie funcţionale, să aibă tastatura completă şi ecranul fără crăpături. Pentru un astfel de telefon vechi predat, la contractarea sau reînnoirea serviciilor de voce Cosmote, cumpărătorul primeşte un cupon electronic în valoare minimă de 10 euro, respectiv 15 euro pentru servicii de internet mobil. Pentru achiziţia de produse fără abonament, accesorii şi altele, valoarea cuponului de reduceri va fi stabilită în funcţie de modelul telefonului.

Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a serviciului Buy Back, stabilirea valorii cuponului de reduceri se face în mod individual pentru fiecare tip de telefon în parte (după criterii legate de producător şi model), prin intermediul unei Aplicaţii existente în fiecare Magazin. Preţurile se modifică periodic de către Partenerul cu care companiile au dezvoltat acest program, în baza fluctuaţiilor acestora pe piaţa internaţională.

Pentru fiecare terminal vechi este oferit câte un singur cupon valoric de reducere. Consumatorul poate folosi maxim 3 cupoane valorice pentru achiziţia unui produs/serviciu şi poate efectua maxim două astfel de tranzacţii pe lună în cazul achiziţiei de abonamente de servicii de voce şi date, fie ca ofertă de retenţie, fie ca nou abonat al operatorului. În cazul unei achiziţii simple de produs (telefon mobil, accesoriu, modem, laptop), utilizatorul poate utiliza până la opt cupoane valorice pentru o singură tranzacţie, respectiv poate efectua maxim două achiziţii într-o lună. Numărul maxim de cupoane valorice ce poate fi utilizat de un consumator în cadrul programului de buy-back este 22 lunar.

×
Subiecte în articol: telecom buy back cosmote celulare vechi