x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget RDS lansează internetul mobil

RDS lansează internetul mobil

de Alexandru Radescu    |    16 Sep 2009   •   00:00

La aproape 3 ani după ce a obţinut licenţa 3G, operatorul RDS lansează internetul mobil la abonamente de până la 15 lei pe lună.



Pentru viteze de până la 7.2Mbps, Digi Net Mobil este disponibil pentru moment doar în Bihor şi Timiş. În restul reţelei naţionale 3G a operatorului, oferta de internet mobil este disponibilă la viteze de acces de până la 384 kbps.

Abonaţii care beneficiază de serviciul de internet de la RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit.

În cazul abonaţilor Cable Link si Fiber Link 1 (internet cu viteze de până la 30 Mbps internet şi metropolitan) opţiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA).

În cazul abonaţilor Cable Link şi Fiber Link 2 (internet cu viteze de până la 50 Mbps internet şi metropolitan)  operatorul oferă internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de până la 7.2 Mbps şi echipament în custodie (modem USB).

Abonaţii serviciului de telefonie mobilă la 2 euro/lună cu convorbiri nelimitate în reţeaua RCS&RDS, precum şi cei care nu plătesc abonament pentru telefonia mobilă dar plătesc exclusiv convorbirile în această reţea sau convorbirile plus un abonament la un alt serviciu al companiei, pot beneficia de această viteză de acces şi în afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil, pentru 0.05 euro/1 MB, respectiv 0.1 euro/1 MB.

Pentru cine doreşte să beneficieze doar de oferta de internet mobil, compania are disponibil acest serviciu în abonament de 15 lei (inclusiv TVA), cu următoarele caracteristici: viteze de până la 7.2 Mbps, trafic nelimitat inclus şi echipament de acces la un cost de 55 euro (fără TVA).

×