x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung 225UW

Samsung 225UW

14 Sep 2007   •   00:00

Anunţat la IFA 2007, cea mai mare convenţie de electronice din lume, monitorul Samsung 225UW este primul găndit pentru VoIP şi instant messenger.

Monitor cu capabilităţi VoIP

Anunţat la IFA 2007, cea mai mare convenţie de electronice din lume, monitorul Samsung 225UW este primul găndit pentru VoIP şi instant messenger.

Ecran. Avănd o diagonală de 22 de inci, wide-screen, LCD-ul suportă o rezoluţie maximă de 1.680 x 1.050 pixeli şi beneficiază de un contrast de 700:1. Cu ajutorul tehnologiei MagicColor, ecranul reuşeşte să redea imagini mult mai clare şi mai vii, culorile fiind procesate cu ajutorul unui cip care imbunătăţeşte culorile selectiv, numai atunci cănd este nevoie. Monitorul are un timp de răspuns de 5 milisecunde şi două intrări DVI cu HDCP (High-Bandwidth Digital Contents Protection) care tind să imbunătăţească substanţial afişajul LCD-ului.

Webcam. Camera integrată are o rezoluţie de 2 megapixeli, făcută special pentru conferinţe pe internet, folosind fie instant messengerele Yahoo! sau MSN, fie Skype, avănd de asemenea un microfon integrat, nemaifiind nevoie de acele căşti inestetice cu microfon in timpul conferinţei sau de microfoane pe care trebuie să le ţii mereu pe lăngă tine.

Dimensiuni. Monitorul măsoară 520 x 399 x 68,5 mm şi căntăreşte 7,7 kg, fiind foarte uşor de montat in perete cu ajutorul suportului VESA 100 mm integrat.

CHAT. Avănd in vedere că este un monitor echipat special pentru instant messaging, camera de 2 MP şi microfonul inclus il fac un candidat excelent pentru persoanele care petrec foarte mult timp in faţa webcam-ului sau care trăiesc din acest lucru.

Preţ: 1.462,26 RON

Magazin: http://www.shopit.ro

Laptop Asus EEE PC

EEE PC este un laptop cu un concept oarecum diferit faţă de computere. Acesta nu incearcă să iţi ofere cel mai puternic procesor şi nu are o placă video cu care să poţi juca cele mai noi jocuri 3D. Ce poţi să faci cu el sunt toate lucrurile obişnuite pe care le-ai face pe propriul calculator, dar pentru care nu ai nevoie de o putere de procesare imensă. Fiind găndit pentru a fi luat in vacanţă, laptopul are o greutate de numai 907 grame şi măsoară 22x16x2 cm. Fiind dotat cu un monitor de 17 centimetri şi un procesor de 900 Mhz, laptopul poate realiza cu succes orice operaţie de bun-simţ, cum ar fi redactarea documentelor sau verificarea e-mail-ului de oriunde ai fi. Varianta de bază are un spaţiu de stocare de 4 Gb, iar varianta cu 8 Gb costă cu 100 $ mai mult.

Preţ: 200 $

Site: http://event.asus.com/eeepc/

×
Subiecte în articol: gadget