x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Corby pentru tineret

Samsung Corby pentru tineret

de Alexandru Radescu    |    01 Sep 2009   •   00:00
Samsung Corby pentru tineret

Noul Samsung Corby, un celular conceput pentru adolescenţi, ajunge pe piaţa din România la începutul lunii octombrie, la un preţ de 150 de euro.



0-100631-samsungcorby4.jpgCu o interfaţă tactilă (full-touch) şi diagonală de 2.8 inci, Samsung S3650 funţionează în reţea GSM/EDGE. Capacitatea de stocare, bazată de card microSD, poate fi extinsă până la 8GB. Terminalul beneficiază şi de o cameră foto de 2MP.

Lifestyle
Telefonul vine cu o selecţie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu şi roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are două carcase suplimentare pentru spate (numite şi "Fashion Jackets") - un model cu design unic şi o carcasă standard neagră.

O mulţime de opţiuni de comunicare sunt disponibile pentru utilizatorii Samsung Corby. Aceştia pot actualiza statusul şi pot accesa profilul prietenilor şi feed-uri live pe Facebook, MySpace şi Twitter, prin facilitatea de notificare Pop-up SNS (Social Networking Service).

De asemenea, mobilul oferă acces la site-uri precum YouTube, Flickr, Picasa şi Photobucket şi la alte site-uri populare SNS prin integrarea conţinutului direct în interfaţa utilizatorilor. Fotografiile şi înregistrările video pot fi încărcate de catre utilizatori pe aceste site-uri prin soluţia Communities.

×