x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung Galaxy S6. Primele imagini, posibila data a lansarii

Samsung Galaxy S6. Primele imagini, posibila data a lansarii

06 Feb 2015   •   20:23
Samsung Galaxy S6. Primele imagini, posibila data a lansarii


In confruntarea cu Apple, Samsung trebuie sa se miste rapid, pentru a lputea contracara imensa popularitate de care se bucura ultimul produs al concurentei, iPhone 6.

Din imaginile publicate de CNET Korea, o asa-zsa scurgere de informatii de la producator, se poate remarca deocamdata faptul ca viitorul model produs de coreeni - Samsung Galaxy S6 – va fi caracterizat de diversitate, printre versiunile ce vor fi disponibile aflandu-se si mult mult-discutatul Edge.

In extremitatea dreapta a imaginii, se poate remarca versiunea normala a Galaxy S6, urmat de ceea ce pare a fi o varianta a  smartphone-ului cu o carcasa Verus, unul din cei mai mari producatori de profil din Coreea de Sud.
Din unghiul in care este fotografiat, privind la cel de al treilea model prezentat, Samsung Galaxy S6 va beneficia si de un alt tip de carcasa, al carui producator nu poate fi identificat.

Urmeaza Samsung Galaxy S6 Edgel, din cele doua variante prezentata, din cat este lasat sa fie vizibil, se poate presupune fie ca Samsung a intentionat sa ne expuna de doua ori acelasi contur, fie exista doua variante de Egde – unul cu un display suplimentar, situat pe partea dreapta, unul pe stanga dispozitivului.

Zvonuri inca neconfirmate anunta ca evenimentul de lansare al Samsung Galaxy S6, in cadrul unui eveniment Samsung’s Galaxy Unpacked va avea loc la inceputul lunii martie.

×