x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone 21Mbps, disponibil comercial

Vodafone 21Mbps, disponibil comercial

de Alexandru Radescu    |    30 Sep 2009   •   00:00

Vodafone lansează oferta comercială pentru serviciile de Internet mobil la viteze de până la 21,6 Mbps (download) şi 5,7Mbps (upload).



Clientii operatorului, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia, de maine, de noile viteze de date mobile, cu pachetul Unlimited Mobile Internet&Office 21,6 Mbps. Trafic iniţial lunar este de 16 GB, la tariful de 27 euro/lună (fără TVA).

De asemenea, Vodafone lansează şi un nou dispozitiv de conectare mobilă pentru acest abonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 euro (cu TVA)  pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, si la 69 euro (cu TVA) pentru contractele încheiate pe o perioadă de 1 an.

Taficul de date care depăşeşte 16 GB nu va fi taxat suplimentar, însă viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps download si 64kbps upload.

Noul abonament va fi diponibile iniţial în toate magazinele operatorului din Bucureşti.

Up-grade-ul în reţea Vodafone a fost anunţat la începutul lunii septembrie, la o zi după anunţul similar din partea Zapp. Totuşi, încă nu se ştie o dată la care aceste servicii Zapp vor fi disponibile comercial.

Mai multe informaţii...

×
Subiecte în articol: servicii vodafone