x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone oferă acces la Internet la preţuri cuprinse între 9 şi 19 euro

Vodafone oferă acces la Internet la preţuri cuprinse între 9 şi 19 euro

de Cristian Ionescu    |    24 Aug 2009   •   00:00

Vodafone România a lansat un serviciu care permite conectarea simultană la Internet a unui număr de până la cinci utilizatori, preţul unui abonament variind între 9 şi 19 euro/lună (fără TVA), în funcţie de viteza de transfer şi trafic, potrivit operatorului de telefonie mobilă.



Odată cu activarea serviciului Vodafone Mobile Broadband Hotspot, în jurul dispozitivului se creează o zonă de acces wireless (fără fir) la care se poate conecta orice terminal mobil, incluzând laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, ce încorporează tehnologia Wi-Fi. "Vodafone Mobile Broadband Hotspot completează portofoliul de soluţii de conectare mobilă al Vodafone România, oferind clienţilor noştri (...) accesarea Internetului la viteze de până la 7,2Mbps", a declarat directorul general al Vodafone România, Liliana Solomon.

Noul dispozitiv de conectare portabil este echipat cu GPS (serviciu de localizare prin satelit) şi baterie proprie pentru autonomie, precum şi slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de până la 16 GB, permiţând accesul la fişierele stocate tuturor utilizatorilor conectaţi.

Promoţional, noul dispozitiv de conectare este furnizat gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet de 19 euro/lună (fără TVA), cu 7,2Mbps viteză de descărcare pentru primii opt GB trafic de date, încheiat pe o perioadă de doi ani. În cazul abonamentelor de 9 şi 11 euro/lună (fără TVA), preţul dispozitivului se ridică la 119 euro, respectiv 59 euro pentru primii doi/patru GB trafic de date.

×