x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Vodafone oferă, timp de două zile, internet gratuit tuturor clientilor săi

Vodafone oferă, timp de două zile, internet gratuit tuturor clientilor săi

02 Sep 2015   •   22:12
Vodafone oferă, timp de două zile, internet gratuit tuturor clientilor săi
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Vodafone România oferă, în weekend-ul 12-13 septembrie, internet gratuit şi nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii ale companiei, iar în perioada 14 - 18 septembrie alte două zile de internet gratuit de data aceasta celor care nu sunt clienţii companiei, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

'Supernet 4G este o combinaţie unică de algoritmi, tehnologii şi frecvenţe, ce poate fi folosit în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toţi clienţii noştri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de internet pentru streaming şi browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în acelaşi timp, pe internet. Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experienţa Supernet 4G, fără costuri suplimentare şi fără limite. Astfel, le mulţumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experienţă de internet gratuit din România', a spus Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Cei care nu sunt clienţi ai companiei se pot conecta gratuit la internet, timp de două zile, în intervalul 14 - 18 septembrie. Pentru a se conecta, aceştia vor trebui să utilizeze un sim pe care compania Vodafone îl oferă gratuit prin agenţiile sale.

Potrivit datelor companiei, de la lansarea Supernet 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip 'phishing' şi 600.000 viruşi au fost blocaţi, iar zilnic au fost protejate 100 de milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. şi MaxProtect.

Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conţinut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload şi download au crescut, datorită inovaţiei UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.

Potrivit lui Giovanni Chiarelli, director Technology Vodafone România, compania are peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reţea. Acesta a spus că, prin comparaţie cu perioada ianuarie - septembrie 2014, traficul de date în reţeaua Vodafone a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G a crescut de 15 ori în acelaşi interval.

Acoperirea 4G a Vodafone România cuprinde acum 2.500 de localităţi şi primele 100 de oraşe din ţară. Totodată, reţeaua 4G a Vodafone România acoperă toate cele 41 de reşedinţe de judeţ, în proporţie de 100%. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum în nouă oraşe: Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Galaţi şi Ploieşti.

×