x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Jurnalul, 20 de ani Prieteni, colegi, zâmbete, lacrimi, distracţie şi muncă

Prieteni, colegi, zâmbete, lacrimi, distracţie şi muncă

de Mihaela Stănescu    |    06 Iun 2013   •   22:18

... Şase ani în care am mers prin ploaie, căldură sau prin frig, la redacţia care îmi oferea în fiecare zi toate aceste lucruri care îţi fac viaţa mai frumoasă.

Am mers şi încă voi merge, pentru că aici am crescut. Da, am crescut! Eram un copil, o adolescentă lipsită de maturitate, dar aici am învăţat să mă bucur de libertate şi să pun în valoare abilităţile. Este ziarul care a făcut caravane şi evenimente culturale  prin ţară, care a avut campanii puternice, ziarul unde s-au scris zeci de mii de texte minunate şi unde s-au primit premii pentru fotografie. Este ziarul care mi-a arătat cum este viaţa şi m-a ajutat să trec cu alţi ochi prin ea. Ziarul unde mi-am făcut cei mai buni prieteni şi am participat la cele mai grozave evenimente. Sunt 20 de ani în care Jurnalul Naţional a arătat că este un ziar de calitate şi  care a stat pe locul întâi în statisticile BRAT ani întregi. 20 de ani în care paginile prindeau viaţă şi cu siguranţă alţi 20 de ani în care zeci de poveşti îşi vor găsi locul.

Nu cred că aş putea vreodată să schimb ce simt şi m-ar durea dacă într-o zi am întoarce spatele nepăsători acestei frumoase perioade a vieţii.

Mihaela Stănescu,
editor online






×